«Big Brother»: Τι τηλεθέαση έκανε το ριάλιτι μετά το σάλο με τα σχόλια παίκτη, που αποβλήθηκε

Τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο «Big Brother», ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και η παραγωγή αποφάσισε την αποβολή του από το παιχνίδι.

Αποχώρηση μεγάλων χορηγών

Μεγάλοι χορηγοί του πρότζεκτ αποσύρονται και ανακοινώνουν την άρση των χορηγιών τους, έπειτα από τις δηλώσεις του παίκτη, που προέβη στα κατάπτυστα σχόλια.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παραγωγή ενημέρωσε τους τηλεθεατές, με μια κάρτα, η οποία προβαλλόταν τακτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου: «Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του Big Brother, καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού», ενώ αρκετοί χορηγοί του show, ανακοίνωσαν την άρση των χορηγιών τους.

Το σχόλιο του παρουσιαστή του ριάλιτι: “Ζήτησα την αποχώρησή του”

Ο παρουσιαστής του «Big Brother», Χάρης Βαρθακούρης, σχολίασε φυσικά τα όσα συνέβησαν, γράφοντας: «Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επί τόπου την άποψή μου και ζήτησα την αποχώρησή του… Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου… Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο video… Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση. Θα σας παρακαλούσα να μη σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ», κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μικρή πτώση στην τηλεθέαση του τηλε-ριάλιτι

Όσον αφορά, στην τηλεθέαση πάντως, σημείωσε μικρή πτώση, με το κοινό να συντονίζεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατά τι λιγότερο και με τα μηχανάκια της Nielsen, να δείχνουν 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στους τηλεθεατές 18-54.