Μια «πιο χειροποίητη» εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» στο youtube (video)

Μετά από ένα πρωτοφανές σερί πέντε ανακοινώσεων από πλευράς Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ, το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών θα γραφτεί στα δικαστήρια. Ωστόσο οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν εγκαταλείπουν, συνεχίζοντας τις εκπομπές τους μέσα από το youtube, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο με τίτλο «Ράδιο Αρβύλα – GNTM Top 16» ανέβηκε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube τη Δευτέρα 3/2/20, στις 23.45. 

«Με λιγότερα μέσα»

Στην εισαγωγή η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» είπαν για το βίντεο: «Αυτό είναι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των “Ράδιο Αρβύλα” στη 12ετή ιστορία της εκπομπής. Φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, έχει μικρότερη διάρκεια, είναι πιο χειροποίητο, αλλά ελπίζουμε έστω και έτσι να σας αρέσει».

Περιλαμβάνει υλικό που δημιούργησαν από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο και είναι αφιερωμένο στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Οι «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να επανέλθουν με ένα ζωντανό live streaming επεισόδιο επικαιρότητας. Ο Αντώνης Κανάκης, περιτριγυρισμένος από τους Σερβετά, Κιούση, Παναγιωτόπουλο, Κωστάκη και τον ΠΑΣΟΚτζή καμεραμάν, καλωσόρισαν το κοινό τους.

Δείτε το επεισόδιο: