Τίτλοι τέλους για Ακριβοπούλου - Καψώχα από την ΕΡΤ; - Τα δύο σενάρια

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει σύμφωνα με πληροφορίες  η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου και σχολιαστή τον Σωτήρη Καψώχα. Τα σενάρια που διακινούνται σε σχέση με την αιτία διακοπής της «Δεύτερης Ματιάς» είναι δύο.

Σύμφωνα με το πρώτο, όπως γράφει το protothema, αιτία είναι η πρόταση που έχει γίνει από την Κουμουνδούρου στην Κατερίνα Ακριβοπούλου να κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόταση έχει γίνει εδώ και 15 ημέρες αλλά η δημοσιογράφος δεν έχει ακόμη απαντήσει. Αν η απάντησή της είναι θετική, τότε και αυτή θα ακολουθήσει το δρόμο της παραίτησης όπως και ο έτερος παρουσιαστής της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης, οπότε και η εκπομπή ή θα κοπεί ή θα συνεχιστεί με την υπόλοιπη ομάδα.

«Αδειασμα»

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο η κυρία Ακριβοπούλου δεν πρόκειται να πολιτευτεί, αλλά η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε πως η εκπομπή δεν έχει μέλλον (ή λόγο ύπαρξης) μετά και τη μετάθεσή της σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα.

Στην παρουσιάστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε πρόταση από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, να κάνει σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή, η απάντησή της όμως ήταν αρνητική καθώς ήταν το δεύτερο «άδειασμα» που δέχθηκε: Είχε προηγηθεί η απόφαση της ΕΡΤ να αλλάξει ώρα μετάδοσης και την θέση της να πάρει ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος μέσα σε λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην έξοδο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγείται και ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας.

Προτεινόμενα για εσάς