Χατζηβασιλείου: Πώς σχολίασε τις φήμες που θέλουν το Epsilon με εκπομπή όπως το «Πάμε Πακέτο»;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ανταγωνισμό αλλά και για την προσωπική της σελίδα στο twitter μέσα από την οποία επικοινωνεί με τον κόσμο.

Φημολογείται ότι το Ε ετοιμάζει μια εκπομπή σαν το «Πακέτο». Έχεις σκεφτεί τον ανταγωνισμό;
«Τι να έχω σκεφτεί; Υπήρξε ανταγωνισμός και με το “Έχεις Γράμμα”. Εκείνο κράτησε έξι μήνες και το “Πακέτο” δέκα χρόνια. Ας το κάνουν! Μπορεί να είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα και να ‘χει ενδιαφέρον. Εγώ ξέρω ότι το κοινό μου θα είναι εκεί την Πέμπτη σταθερό…»

Στο twitter συχνά δίνεις μηνύματα ελπίδας και «μαθήματα ζωής» μέσα σε λίγες λέξεις. Είναι ο τρόπος σου να επικοινωνείς με το κοινό σε ένα άλλο, βαθύτερο επίπεδο;
«Είναι ένας τρόπος μου να λέω πράγματα που θέλω να πω. Προσπαθώ μέσα από τα tweets μου να βγάζω κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες, κάποια μότο που έχω για τη ζωή που μπορούν να βοηθήσουν, ίσως, τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα εργαλείο ζωής. Είναι όμορφο πράγμα το να μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο, να του ξεκλειδώσεις μια σκέψη και να τον κάνεις να σκεφτεί διαφορετικά, ειδικά στην εποχή αυτήν, που βρισκόμαστε όλοι σε μια εθνική κατάθλιψη. Είναι ωραίο να λες ότι ακόμη και μέσα σε αυτό που περνάμε υπάρχει ελπίδα».

Αρχική πηγή: TV Έθνος

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/356111/hatzivasileioy-pos-sholiase-tis-fimes-poy-theloyn-to-epsilon-me-ekpompi-opos-to-pame-paketo#ixzz3N5vK9wcC