Παπαδάκης σε Καμπουράκη: «Σου το 'κλεισαν το σπίτι σου»!

Συνάντηση των τιτάνων της πρωινής ζώνης είχαμε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη Στον ANT1 καθώς βρέθηκε καλεσμένος  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχτηκε και θέλησε να τον καλωσορίσει αφιερώνοντας του ένα τραγούδι: «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου», με τον Δημήτρη Καμπουράκη να συμφωνεί απόλυτα πως το τραγούδι ταιριάζει στην περίσταση.

Ο διάλογος των δύο δημοσιογράφων ήταν ως εξής:

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Αισθάνομαι άσχημα που δεν είστε απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές».

«Τέλος εποχής, καινούρια πράγματα. Σηκώσανε ένα δίκαννο, ρίξανε μια μπαταριά, διέλυσαν το τηλεοπτικό τοπίο. Ποιο ήταν το θέμα; Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;», σημείωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Θέλω να χρησιμοποιήσεις το βήμα σαν να κάνεις εκπομπή. Θέλω να αισθανθείς σαν να κάνεις εκπομπή»,προέτρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Δημήτρη Καμπουράκη. Εκείνος, όμως, με μια ατάκα του έκανε τον οικοδεσπότη του Καλημέρα Ελλάδα να σηκωθεί «έξαλλος» από την καρέκλα του:

«Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου»!