Τα σχόλια στην εκπομπή της Τσιμτσιλή μετά την παρέμβαση του Κοντομηνά

Η χθεσινή ηχηρή παρέμβαση του ιδιοκτήτη του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά στο «Happy Day» προκάλεσε πραγματικά σοκ!

Ο  Δημήτρης Κοντομηνά εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που χειρίστηκε η ομάδα της εκπομπής το θέμα της ένταξης των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Δήμο Βερύκιο θέλησαν να δώσουν κάποιες διευκρινήσεις στους τηλεθεατές, σχετικά με το περιστατικό.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο συνεργάτης της τόνισαν πως το θέμα θεωρείται λήξαν, αλλά και πως δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο.

«Μπορεί χθες να υπήρξε μια παρέμβαση που δεν θα σχολιάσουμε, γιατί ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Τρία χρόνια που είμαστε εδώ, αυτός ο άνθρωπος δεν μας έχει δώσει γραμμή τι να πούμε και τι να μην πούμε, δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι, γι’ αυτό στην εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος, πέραν του αξιώματος που έχει, που είναι ο πρόεδρός μας, είναι ενεργός τηλεθεατής του “Happy Day”. Κάθε πρωί βλέπει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου κι αυτό το ξέρουμε, γιατί μας στέλνει μηνύματα, να μας πει μια “καλημέρα”, να μας κάνει κάποιο σχόλιο».

Παίρνοντας το λόγο, ο Δήμος Βερύκιος χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία της πρωινής μας παρέας» την παρέμβαση του προέδρου του Alpha, αλλά και το ότι «ανάβουν τα αίματα» όταν συζητούν!

Δείτε όσα ειπώθηκαν μεταξύ Σταματίνας Τσιμτσιλή και Δήμου Βερύκιου για τη χθεσινή παρέμβαση του Προέδρου…