Το «Φονικό όπλο» επιστρέφει

Μία ακόμα κλασσική αστυνομική ταινία σκέφτονται να μεταφέρουν οι παραγωγοί στη μικρή οθόνη.

Ο λόγος γίνεται για το “Φονικό Όπλο”, μια σειρά ταινιών που μας έχει διασκεδάσει αμέτρητες φορές, σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Η εταιρεία παραγωγής FOX έχει δώσει το πράσινο φως για να γυριστεί ένα πιλοτικό επεισόδιο από την Warner Bros.

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Danny Glover ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες που γυρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας τους ’80 και για το λόγο αυτό, άλλωστε, γυρίστηκαν συνολικά 4 ταινίες.

H Warner Bros. TV  μας ενημερώνει για τη νέα πλοκή: ” Η τηλεοπτική ενσάρκωση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την απροσδόκητη συνεργασία μεταξύ ενός πρώην μέλους των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού και νυν Τεξανού μπάτσου, που μετακομίζει στο Los Angeles μετά το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του και καταλήγει να συνεργάζεται με έναν καρδιοπαθή ντετέκτιβ του LAPD που πρέπει να αποφεύγει το άγχος και τις εντάσεις.”

Το πραγματικό ερώτημα είναι εν τέλει ποιοι θα αποτελούν το βασικό καστ της σειράς και φυσικά ποιος θα γράφει τα σενάρια. Το Φονικό Όπλο ήταν η πρώτη μεγάλη δουλειά του γνωστού σεναριογράφου Shane Black (Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang), η οποία σε συνδυασμό με τη σκηνοθεσία του Richard Donner, έδινε στην ταινία τα απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία.

Εάν τελικά αποφασιστεί να μεταφερθεί η ταινία στη μικρή οθόνη, θα είναι είναι από τις πολλές ταινίες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα σκαριά για να γίνουν σειρές, όπως το «Ημερολόγιο», «Παρασκευή και 13» και «Minority Report».