Νέο πρόσωπο στη δημοφιλή σειρά Grey’s Anatomy

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVLine, o γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία ηθοποιός Μάρτιν Χέντερσον θα θα παίξει τον ρόλο του χειρουργού Ντέρεκ Σέφερντ και αναμένεται να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της 12ης σεζόν που θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη δολοφονία του δρ. Ντέρεκ Σέφερντ (τον χαρακτήρα που υποδύονταν ο Ντέμπσι), τον περασμένο Απρίλιο, η δημιουργός της σειράς Σόντα Ρίμες δήλωσε ότι: «Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μας αποχαιρετούσε ο “ΜακΝτρίμι”. Όμως επειδή ο τροχός δε σταματάει να γυρίζει όπως θα έλεγε και η Έλι Γκρέι (σσ. χαρακτήρας της σειράς) ολόκληρη η οικογένεια του Γκρέις Ανάτομι είναι έτοιμη να μπει σε νέες περιπέτειες, καθώς οδεύουμε προς αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής».

Από το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, οι οπαδοί της σειράς έχουν πλημμυρίσει το Twitter ζητώντας από τη δημιουργό να «αναστήσει» τον χαρακτήρα του δρ. Ντέρεκ Σέφερντ, ενώ ταυτόχρονα έχουν καταθέσει αίτημα με την ελπίδα να πεισθούν το κανάλι και η Ρίμες γι αυτό. Το αίτημα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 106.000 υπογραφές.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly (EW), ο Ντέμπσι είπε ότι «ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στον τομέα της τηλεόρασης. Αλλά θα μου επιτραπεί να κάνω κάτι διαφορετικό; Ο Ντέρεκ είναι τόσο αναγνωρίσιμος που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω και να είμαι κάποιος άλλος; Αυτή θα είναι μία πρόκληση. Για να δούμε αν οι άνθρωποι μπορούν να με αποδεχθούν ως κάποιον άλλο».

Μετά από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, οι θαυμαστές της σειράς ζητούν επίμονα την επιστροφή του Πάτρικ Ντέμπσεϊ στη σειρά και 106.000 άνθρωποι υπέγραψαν διαδικτυακό αίτημα.