Survivor 2025 Spoiler: Δωδεκάδα «φωτιά» για τον Άγιο Δομίνικο – Αυτοί είναι οι παίκτες που «έκλεισαν»

Survivor 2025: Με μία πολύ δυνατή ομάδα θέλει να κατέβει στο γήπεδο του Αγίου Δομίνικου ο Τούρκος παραγωγός. Τα άσχημα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων ριάλιτι επιβίωσης έχουν προβληματίσει τον Ατζούν με αποτέλεσμα να ρίχνει από την αρχή στη μάχη τα «καυτά» του όπλα.

Λίγες εβδομάδες μάς χωρίζουν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και όπως μαρτυρά και το trailer που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τα πάντα θα είναι διαφορετικά. Με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, το πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, φαίνεται όμως πως έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που έχουν “κλειδώσει” για τον νέο κύκλο και όπως υπόσχεται το trailer, θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν αποκαλύψει τα ονόματα των πρώτων 12 παικτών που έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Medya και ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Αυτοί είναι οι: Η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της Μαρία Κερασιώτη, ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο TikToker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέο Βίκυ Πετεινάρη, η αδερφή της αθλήτρια βόλεϋ και μοντέλο, Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης που επαγγέλλεται συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Άγγελος Τσάκας που επαγγέλλεται χορευτής.

Παρασκευή Κερασιώτη

Μαρία Κερασιώτη

Τάσος Πανάς

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Τάσος Πανάς (@panas_tasos)

Ορφέας Γενκιανίδης

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orfeas Genkianidis (@orfeas_gen)

Βίκυ Πετεινάρη

Μαίρη Πετεινάρη 

Μαρία Λυμπεροπούλου

Χριστιάνα Γρηγοράσκου

Μαρία Δασυγένη