Ο Πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον Κριό από 31/3 έως 15/4

Σύμφωνα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα αστρολογίας anew.gr, o Ερμής στο ζώδιο του Κριού από 31/3-15/4 θα βάλει φέτος φωτιές σε όλες τις ερωτικές σχέσεις, σταθερές και μη, ενώ θα προκύπτουν συνεχώς πολλές διαφωνίες, εντάσεις, νεύρα και τσακωμοί που μόνο οι πολύ σταθερές σχέσεις θα αντέξουν.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τη σκέψη, την κρίση, αλλά και γενικότερα την επικοινωνία μας με τους άλλους, είναι άλλοτε αγγελιοφόρος θετικών και άλλοτε αρνητικών μηνυμάτων. Με τον Ερμή στον Κριό το πάθος, η τόλμη και η ένταση έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ερμής αυτός συγκρούεται με τα σημαντικά μεσοδιαστήματα Ήλιο/Ουρανό, Ήλιο/Πλούτωνα, Ουρανό/Πλούτωνα όπου (κατά Ρ. Εμπερτιν) φέρνει απώλειες και θα πρέπει να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώσουμε την τεράστια ένταση, αλλιώς μπορεί να προκύψουν σημαντικά προβλήματα, αν τα αφήσουμε να μπουν στη ζωή μας και να μας επηρεάσουν αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο το διάστημα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου σε θέματα που σας αφορούν προσωπικά και επαγγελματικά και φαίνεται πως δεν έχετε και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Η περίοδος αυτή θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να αντεπεξέλθετε. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο τώρα. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες.

ΤΑΥΡΟΣ  

Πολλά προβλήματα του παρελθόντος και πάλι στην επιφάνεια φέρνει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου, ίσως με πιο επιθετικό τρόπο από κάθε άλλη φορά. Θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε και να τα αφήσετε πίσω σας, μια και καλή. Δεν θα πρέπει όμως να τα αφήσετε να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, αλλά θα πρέπει να τα δείτε ως κάτι υποχρεωτικό που θα πρέπει να ξεπεράσετε. Μείνετε μακριά από σχέσεις του παρελθόντος που δεν σας έχουν φερθεί και πολύ όμορφα, γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα αυτή τη φορά. Θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να εξωτερικεύσετε την αυξημένη εσωτερική σας ένταση και το θυμό σας και οι άλλοι δεν θα σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Προσπαθήστε να τα βγάλετε από μέσα σας σε άτομα και σχεσεις που εμπιστεύεστε για να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ   

Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα φίλους, γνωστούς και γενικότερα άτομα με τα οποία είχατε παλαιότερα σχέση το διάστημα αυτό με το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου, ακόμα κι αν τους γνωρίζετε πολύ καλά. Κι αυτό, γιατί ότι κι αν σας λένε ή ότι κι αν σας υπόσχονται τώρα, δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Ο ενθουσιασμός σας αυτές τις μέρες για καινούργιες σχέσεις και ασχολίες θα είναι έντονος, αλλά πολύ πιθανό να χαθεί και πολύ γρήγορα. Καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες μπορούν τώρα να κάνουν τη διαφορά και να σας ξεχωρίσουν από όλες τις άλλες, αλλά αν δεν είστε συνεπείς και δεν τις υποστηρίξετε με σκληρή δουλειά, μπορεί και να μην εφαρμοστούν ποτέ. Αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σας πουν πλέον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με ανθρώπους του άμεσου επαγγελματικού σας περιβάλλοντος το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με πολλούς από αυτούς. Θα υπάρχουν πολλές εντάσεις καθημερινά όλες τις μέρες αυτές που θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστείτε. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρετε έστω και εν θερμό δύσκολες αποφάσεις και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πιέζουν ή σας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Θα πρέπει να ηρεμήσετε κάποια στιγμή και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξετε περιβάλλον, σπίτι ή να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν γενικότερα τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

 Πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες θα φέρει το διάστημα αυτό το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά και αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο. Πολύ πιθανό να είστε ριψοκίνδυνοι με επενδύσεις, και να πέσετε αρκετά μέσα. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά. Όλα μπορούν να σας συμβούν το διάστημα αυτό. Ξαφνικές συναντήσεις. Να μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε. Ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   

Πολλά έξοδα θα σας βγάλει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου καθώς φαίνεται πως θα επιδοθείτε σε μια σειρά από αγορές και δώρα για σας και τους αγαπημένους σας. Μην ξεχάσετε κανένα, ψωνίστε για όλους, αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο, γιατί δεν αργεί και πολύ να αδειάσει το ταμείο σας. Ο ερωτικός τομέας μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το έτερον ήμισυ, κεραυνοβόλους έρωτες, που αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, πιθανό να ενδώσετε σε σύντομες ερωτικές σχέσεις. Προσέξτε καλά, γιατί ότι κρυφό θα γίνει τώρα, αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ   

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη επανάσταση στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους το διάστημα αυτό με το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Και θα πρέπει να την κάνετε ιδιαίτερα εκεί που νιώθετε πως καταπιέζεστε περισσότερο. Εντάσεις θα υπάρξουν πολλές στην αισθηματική σας ζωή, καθώς φαίνεται πως πολλά θα γίνουν τώρα που σας επηρεάζουν αρνητικά. Αυτή τη φορά δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα και το πιθανότερο είναι πως θα τους τα πείτε έξω από τα δόντια. Το διάστημα αυτό δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στην ψυχολογια σας και οι καβγάδες με τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι συχνοί, αφού δύσκολα θα πέσουν οι τόνοι. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμό όλο αυτό το διάστημα γιατί αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περισσότερη δουλειά, περισσότερες ευθύνες που μάλλον δεν έχετε και τόση επιθυμία να αναλάβετε, θα σας φέρει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Πολλά θα είναι και τα προβλήματα με κάποιους συνεργάτες σας εξαιτίας ακριβώς αυτών των αυξημένων ευθυνών, ή για άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την ενασχόλησή σας. Μην τους πηγαίνετε κόντρα, αλλά φροντίστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυση, όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η πίεση και η κούραση από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να σας βγουν αρνητικά και να προκαλούν συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στον τομέα των σχέσεων. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, όσο είναι αυτό δυνατόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Η περίοδος αυτή με το πέρασμα του Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου δεν είναι και τόσο άσχημη για σας. Το πιθανότερο είναι να σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους για το έτερον ήμισυ, για θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικότητας, αλλά αν αποφύγετε την ανησυχία θα σας βγει σε καλό. Θέλετε να κάνετε τώρα πολλά πράγματα μαζεμένα κι αυτό ίσως να σας αγχώσει λίγο παραπάνω, αλλά θα είναι καθαρά δική σας επιλογή να το αποφύγετε και να επιλέξετε λίγα και καλά. Θα έχετε έμπνευση και πολλές φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες θα θέλετε να εφαρμόσετε άμεσα, κι αυτό ίσως να σας προκαλέσει ακόμα περισσότερη ένταση, αλλά θα είναι δημιουργική. Στα ερωτικά σας θα έχετε ξαφνικές εντάσεις ή ερωτικές κατακτήσεις, ή πιθανό να υπάρξει μια απόσταση με το ταίρι σας, κι αυτό να σας ανησυχήσει λιγάκι. Δοκιμάστε να περάσετε καλά δίχως να σκέφτεστε πολύ ή να ανησυχείτε για οτιδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Οι περισσότερες εντάσεις όλο το διάστημα αυτό με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου θα δημιουργηθούν στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κι αυτό γιατί τα γεγονότα θα σας δείξουν πως δεν πάει άλλο και θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές αναγκαστικά. Ίσως να είναι δύσκολο και τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην απαντήσετε στην προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, μέσα και έξω από το σπίτι σας με τους οποίους υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Μόνο με ψυχραιμία και διπλωματία θα τα καταφέρετε. Μια συγκατοίκηση, μετακόμιση, αγορά ή αλλαγή σπιτιού, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τώρα. Αν το θέλετε πολύ, απλά ερευνήστε το και σχεδιάστε το τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Στην επικοινωνία σας με τους άλλους παρεμβαίνει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου, καθώς είστε αρκετά αγχωμένοι και βιάζεστε να πετύχετε ή να κάνετε κάποια πράγματα. Θα πρέπει όλες αυτές τις μέρες να έχετε περισσότερη υπομονή, να μην πιέζετε τους άλλους και να ασχολείστε με δημιουργικούς τομείς για να ξεχνάτε την αγωνία και το άγχος στην ψυχολογια σας για δυσκολίες που σας απασχολούν. Το φλερτ θα είναι έντονο, και μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι με πρόσωπα αγαπημένα που μάλλον θα σας χαλαρώσουν αρκετά. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε κάποιες φορές λόγω έντασης και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά και αυτό να σας φέρει σε ρήξη με πρόσωπα που δεν σας συμφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ  

Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες ανατροπές ή έντονες διαφωνίες όσον αφορά οικονομικά ζητήματα ή σε σταθεροποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών που σας ενδιαφέρουν πολύ και επιχειρείτε την περίοδο αυτή το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Κριού από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Τα νέα γεγονότα που βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς και θα απομακρύνεστε όλο και περισσότερο από αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις, και καλά θα κάνετε. Αποφύγετε διαμάχες για θέματα ασφάλειας, ψυχολογιας και οικονομικά γιατί όχι μόνο δεν θα κερδίσετε τίποτα, αλλά θα κινδυνέψετε να χάσετε κιόλας. Το σίγουρο είναι πως δεν σας συμφέρουν τώρα ούτε οι διαπραγματεύσεις αλλά ούτε και οι αλλαγές, γιατί όλο και κάτι θα σας στοιχίσουν, σε συναισθηματικό ή και σε υλικό επίπεδο. Δοκιμάστε με την υπομονή, την απόσταση και την σιωπή να βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα και στους σημαντικότερους τομείς που σας απασχολούν.