'Happy Birthday' Keira Knightley

Η Keira Knightley γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1985. Είναι Αγγλίδα ηθοποιός και άρχισε την καριέρα της από την παιδική ηλικία αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά το 2003 με τη συμμετοχή της στις ταινίες: Κάν’το όπως ο Μπέκαμ (Bend It Like Beckham), Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) και Περηφάνια και Προκατάληψη (Pride & Prejudice). Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωταγωνίστρια με συμμετοχές σε γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ. Επίσης έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2005.

Το 2011 ξεκίνησε να βγαίνει με τον James Righton, ενώ παντρεύτηκαν το 2013. Τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της στο μέχρι τώρα διάστημα της εγκυμοσύνης της.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????