Ζώδια: Ήλιος στον μαχητικό Κριό...

Στην αστρολογία ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο 21/3 (0:45 ώρα Ελλάδος), όπου και θα παραμείνει έως και τις 20/4. Ο Ήλιος στον Κριό θα φέρει την ανάγκη να ζήσουμε με περισσότερο πάθος, ένταση και στα άκρα, δίχως να σκεφτόμαστε τις συνέπειες που θα έχουν οι επιλογές, οι αποφάσεις και οι πράξεις μας.

Ας δούμε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σύμφωνα με το anew.gr. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου, εκτός από τα γενέθλιά σας, σηματοδοτούν το τέλος της εσωστρέφειας και την αρχή της εξωστρέφειας και της αυξημένης κοινωνικότητάς σας. Μπορεί ο παρορμητισμός σας να αυξηθεί σημαντικά και να πράττει κάποιες στιγμές δίχως να σκέφτεται, αλλά σας χρειάζεται για να χαλαρώσετε λίγο από τα δεσμά και τους περιορισμούς που βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Το διάστημα αυτό θα είστε αρκετά δυναμικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση στην ψυχολογία και διάθεση για ρίσκο, γεγονός που συχνά θα σας οδηγεί σε νέες εκκινήσεις, επαφές και τολμηρές κινήσεις. Προσέξτε πολύ πού τολμάτε και προσπαθήστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές που θα είναι διάσπαρτες δεξιά και αριστερά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονο το παρασκήνιο ένα μήνα πριν τα γενέθλιά σας, με το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Πολλά θα γίνονται τώρα πίσω από κλειστές πόρτες, διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι που θα κινούνται όλα και όλοι εις βάρος σας και πίσω από την πλάτη σας. Μόνο αν κινηθείτε κι εσείς ανάλογα, δηλαδή μυστικά και παρασκηνιακά μπορεί και να πετύχετε μερικούς από τους στόχους που θέλετε. Γίνετε λίγο πιο μυστικοπαθείς, μην ανακοινώνετε όλα τα σχέδια και τις συμφωνίες σας με τους άλλους σε πρόσωπα που μπορεί να σας ζηλεύουν ή και να σας ανταγωνίζονται κρυφά ή φανερά. Προσέξτε την υγεία σας και τη δουλειά σας γιατί αυτά είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα που θα είναι δύσκολο να διορθώσετε. Μείνετε μακριά από άρρωστες αισθηματικές καταστάσεις και σχέσεις για καλύτερη ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι περισσότερο ευνοημένοι από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου όπου πολλά και πολλοί θα τείνουν προς το μέρος σας. Θα σας δοθούν μια σειρά από μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχετε σημαντικά πράγματα, σε τομείς που σας ενδιαφέρουν πολύ την περίοδο αυτή.Τόσο η συναισθηματική σας ζωή όσο και η οικονομική σας κατάσταση θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις, αρκεί κι εσείς να είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Όλο το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, ερωτικοί και κοινωνικοί. Θα ζήσετε όμορφες στιγμές στον ερωτικό και εύστοχες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε λίγο τους φίλους σας και παλαιότερους συντρόφους και συνεργάτες όπου μπορεί να σας βλάψουν, την ψυχολογία ή οικονομικά. Προσπαθήστε να βγάλετε τα αρνητικά άτομα από τη ζωή σας ολόκληρη σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ δουλειά, νέα σχέδια και φιλοδοξίες θα σας φέρει η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Όλη αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να δημιουργήσετε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να έχουν διάρκεια στο χρόνο παρά τις δυσκολίες που θα περάσετε για να τα καταφέρετε.Δύσκολα τώρα θα καταφέρετε να έχετε σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές σε σταθερή βάση, αφού θα περάσουν πολλές αλλαγές. Αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα συγκατοίκηση στον αισθηματικό τομέα γιατί θα το μετανιώσετε. Διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας και με ανωτέρους σας θα υπάρχουν και δεν θα σας βγουν σε καλό. Γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε όλες τις προστριβές ακόμα και αν νιώθετε πως έχετε δίκιο γιατί τώρα δεν θα το βρείτε και δύσκολα θα δικαιωθείτε. Μάλλον το αντίθετο. Θα βγείτε και χαμένοι.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε όλους τους φόβους και να αφήσετε το δυσάρεστο παρελθόν στην άκρη  με τη νέα θέση του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου, προκειμένου να τολμήσετε και να ρισκάρετε σε σημαντικούς τομείς. Σε αυτό θα συμβάλουν πολύ και κάποια αγαπημένα πρόσωπα που εκτιμάτε αρκετά όπου θα σας βοηθήσουν να ρισκάρετε στους κατάλληλους τομείς. Θα είστε πολύ πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και θα ανακαλύψετε και πάλι από την αρχή τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας, πού είστε πραγματικά καλοί, και με αυτούς τους τομείς θα πρέπει να συνεχίσετε από δω και στο εξής. Προχωρήστε ακάθεκτοι, επεκταθείτε και κάντε ένα βήμα παρακάτω τώρα σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι πολύ σημαντικές για σας. Αποφύγετε μόνο τα πισωγυρίσματα γιατί δεν σας αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πέφτει η ψυχολογία σας καθώς και η ενεργητικότητά σας για όλο το διάστημα που θα παραμείνει ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, αλλά θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για σας, τα κίνητρά σας καθώς και για τα κίνητρα και τον χαρακτήρα των άλλων. Μέσα σας θα υπάρχει μια άτυπη πάλη για σκέψεις και συναισθήματα που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να εξωτερικεύσετε. Έτσι, θα χρειαστεί να απομονωθείτε αυτό το διάστημα από τον πολύ κόσμο προκειμένου να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τι σας σπρώχνει προς κατευθύνσεις που δεν σας ταιριάζουν πραγματικά. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ρισκάρετε οικονομικά ή συναισθηματικά, γιατί μάλλον δεν θα σας βγει. Προσπαθήστε να μειώσετε τα έξοδά σας γιατί θα έχουν μια τάση για αύξηση το διάστημα αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Πηγή ζωής για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας είναι ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες, εντάσεις, συγκρούσεις και συχνά κάποια διαφορά απόψεων. Για να μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά ή να πείσετε σημαντικά πρόσωπα, φροντίστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να προσαρμοστείτε με τα «θέλω» των άλλων ή τουλάχιστον να βρείτε μια μέση λύση σε κάθε σας διαφωνία. Υπάρχει μια έλλειψη σταθερότητας το διάστημα αυτό σε όλες σας τις σχέσεις που σας εκνευρίζει αφάνταστα αλλά δεν θα πρέπει να σας κάνει να «βγείτε» από τα ρούχα σας γιατί μόνο χαμένοι μπορείτε να βγείτε τελικά. Για να μη χάσετε πρόσωπα και πράγματα που σημαίνουν πολλά για σας, προσπαθήστε να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες σε όλους τους τομείς, και όταν αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, παραμείνετε σιωπηλοί για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνεται πολύ πιο προσεχτικοί σε ότι σκέφτεστε, λέτε ή πράττεται την περίοδο αυτή με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα, γεγονός που μπορεί να εκπλήξει τους άλλους αλλά κι εσάς με τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχετε, αλλά παράλληλα θα σας κουράσει. Αποφύγετε την ενασχόληση με τις ασήμαντες λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να χάσετε την ουσία των πραγμάτων είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για συναισθηματικά. Δείτε αυτό το διάστημα ως μια ευκαιρία να βάλετε περισσότερη οργάνωση και τάξη στη ζωή σας, ακόμη κι αν δουλέψετε σκληρά για αυτό, και θα δείτε που θα σας χρησιμεύσει αρκετά, παρόλο που τώρα μπορεί να μην το βλέπετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτοι χαρά, αυτοπεποίθηση και έντονη κοινωνικότητα θα είστε όλο το διάστημα που θα παραμείνει ο Ήλιος στο φιλικό ζώδιο του Κριού το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Θα νιώσετε επιτέλους πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και παρά τις δυσκολίες γύρω σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά μέσα από ερωτικές σχέσεις και παρέες που πραγματικά αξίζουν και σας δίνουν πολλά. Χαρείτε τη δημιουργικότητά σας αυτό το διάστημα, δίχως να σκέφτεστε το μετά ή για ποιόν λόγο τώρα όλα σας δίνονται απλόχερα. Εκμεταλλευτείτε κάθε νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σας για να δημιουργήσετε πράγματα που εδώ και καιρό θέλατε και δεν βρίσκατε την κατάλληλη ευκαιρία. Πείτε το ναι στον έρωτα σε οποιαδήποτε μορφή κι αν σας παρουσιαστεί. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει χαρά και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολίες μέσα στο ίδιο σας το περιβάλλον οικογενειακό, επαγγελματικό, συναισθηματικό ή φιλικό, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το διάστημα με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου. Μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφωνίες εξαιτίας του διαφορετικού τρόπου σκέψης και της διαφορετικής νοοτροπίας που υπάρχει, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να τις υπερβείτε. Μην υποπέσετε στο σφάλμα να ρίξετε λάδι στη φωτιά, ακόμα και όταν είστε αρκετά κουρασμένοι, απογοητευμένοι ή και εκνευρισμένοι. Κάντε την αυτοκριτική σας και αναζητήστε τα δικά σας λάθη για τις δυσαρμονίες που έχετε στη ζωή σας σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να αποφύγετε μια ενδεχόμενη σύγκρουση, και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμοι γίνεται με τα δεδομένα που έχετε. Μόνο αν δείτε μπροστά και βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε όλα τα αρνητικά θα αρχίσουν τα θετικά να σας έρχονται. Τολμήστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αυξημένη κινητικότητα θα φέρει στη ζωή σας η ιδιαίτερα θετική παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου, όπου σας ευνοεί αρκετά. Εκτός από νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, επαφές, βόλτες, μετακινήσεις και ταξίδια, πιθανό να φέρει και πολλές νέες ευκαιρίες και συμφωνίες. Στο χέρι σας είναι να αναγνωρίσετε τις καλύτερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κινηθείτε ανάλογα σε σημαντικούς τομείς που τώρα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν και μελετήστε πολύ καλά κάθε σας βήμα πολύ πριν το κάνετε. Μάθετε περισσότερα για ανθρώπους ή γενικότερα για τομείς που σας ενδιαφέρουν μέσα από συζητήσεις, βιβλία, μαθήματα, σεμινάρια, μετακινήσεις, επισκέψεις, ταξίδια, διαπραγματεύσεις. Μόνο όταν έχετε όλες τις πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα αυξήσει πολύ την ανάγκη σας για να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά η παρουσία του Ήλιου στο αμέσως επόμενο ζώδιο από το δικό σας, στο ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου, να αυξήσετε τις αποδοχές και τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τόσο την οικονομική όσο και την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Οι αντοχές σας τώρα αυξάνονται κατά έναν περίεργο τρόπο καθώς και η ψυχολογία σας και μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε με όλη σας τη δύναμη και με τον σωστό τρόπο για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε όσο δύσκολα κι αν είναι. Αποφύγετε όμως να ζητήσετε περισσότερα από αυτά που αξίζετε ή που δικαιούστε, ή πού δεν έχετε εργαστεί σκληρά για να τα αξίζετε, εκτός κι αν ποντάρετε στα πιο πολλά για να πάρετε τελικά αυτά που θέλετε. Αυτά που θα δώσετε τώρα στους άλλους, αλλά και που θα πάρετε από τους αγαπημένους σας θα είναι πολλά. Χαρείτε τα. Δοκιμάστε την τύχη σας σε τομείς που γνωρίζετε πως έχετε ταλέντο ακόμα και παράλληλα με την τωρινή σας απασχόληση.