Το χρώμα των νυχιών και ο χαρακτήρας μας

Το χρώμα των νυχιών μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Την επόμενη φορά που θα κάνετε μανικιούρ σκεφτείτε  καλά το χρώμα που θα επιλέξετε, για να μην σας προδώσει.

Κόκκινο της φωτιάς: είσαι τολμηρή, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το φωτεινό κόκκινο είναι χρώμα του πάθους, της φωτιάς και της εμπιστοσύνης. Αγαπάς το προσκήνιο και αναλαμβάνεις την ευθύνη για τις καταστάσεις.

Έντονο Ροζ: Είσαι τολμηρή και γεμάτη ενέργεια. Το ροζ είναι ένα χρώμα που συνδέεται με τις γυναίκες, και το έντονο ροζ σας επιτρέπει να δείξετε την τόλμη και τη δυναμικότητά σας.

Ανοιχτό Ροζ: Βάφοντας τα νύχια σας με απαλό ροζ αποτελεί μια λεπτή έκφραση. Έχετε πιθανότατα ήσυχο χαρακτήρα, ή τουλάχιστον δεν θέλετε να τραβάτε πολύ τα βλέμματα. Το ανοιχτό ροζ σας κάνει ρομαντική και νεανική.

Γαλλικό Μανικιούρ: Συνδυάζετε το εντυπωσιακό με το επαγγελματικό. Τα νύχια σας δεν χρειάζονται κανένα χρώμα, είναι ωραία έτσι όπως είναι γιατί προσδίδουν σοβαρότητα και δείχνουν περιποιημένα.

Πορτοκαλί: Αυτό το χρώμα είναι φωτεινό και ζωντανό, για τους ανθρώπους που θέλουν την προσοχή στραμμένη σε αυτούς. Συμβολίζει επίσης το φθινόπωρο και τις μεταβαλλόμενες εποχές: την ώρα της φωτεινότητας και της αλλαγής.

Μαύρο: Το μαύρο χρώμα συμβολίζει το μυστήριο, το άγνωστο, την δύναμη, τον έλεγχο, τη σοβαρότητα. Είστε δυναμική, ανεξάρτητη και αποφασιστική. Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο και έτσι νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Navy Blue: Απεχθάνεστε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είστε άτομο εμπιστοσύνης, εμπνέετε οικειότητα και υπευθυνότητα. Το μπλε έχει αποδεδειγμένα χαλαρωτικές ιδιότητες και είναι το ιδανικό για την καταπολέμηση του άγχους…

Πράσινο: Το χρώμα επικαλείται εικόνες ενεργητικότητας και περιβάλλοντος. Το πράσινο εκφράζει τη φύση της γης και αποπνέει τόλμη.

Λευκό : Ψάχνεις την τελειότητα και την αρμονία. Δεν στέκεσαι τόσο στο παρελθόν – προγραμματίζεις τη ζωή σύμφωνα με το μέλλον και τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Είσαι ρεαλίστρια αλλά και προοδευτική.