Στην κορυφή του Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Κάθε ανάρτηση του αξίζει 3,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Nielsen πραγματοποίησε έρευνα για τους λογαριασμούς Instagram των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κατέχει ακόμη μια πρωτιά. 

Μπορεί το όνομά του Πορτογάλου να συνδυάζεται συνήθως με ποδοσφαιρικά ρεκόρ και γκολ, όμως αυτή τη φορά ο Ρονάλντο «έσπασε» άλλο ένα ρεκόρ. Παρότι δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της καριέρα του, δεν παύει να είναι από τους πιο επώνυμους και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την έρευνα της Nielsen, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ακόλουθων από τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο Κατάρ και έχει τον πιο μεγάλο σε χρηματιστηριακή αξία λογαριασμό στο Instagram, καθώς κάθε δημοσίευσή που πραγματοποιεί έχει αξία 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεύτερος στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να μετρά 360 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, με την κάθε δημοσίευσή του να κοστολογείται στα 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται οι άλλοι δύο αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Νεϊμάρ να έχει 178 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και το κάθε post έχει αξία 1,15 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Εμπαπέ (72 εκατ. ακόλουθοι) κάθε ποστ του κοστίζει 1,17 εκατ. ευρώ. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης, με 23 εκατ. followers και την κάθε ανάρτηση να κοστολογείται στις 685 χιλιάδες.

Σημειώνεται πως από τη λίστα έχουν αποκλειστεί οι Χάλαντ και Ιμπραίμοβιτς, αφού δεν θα βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, οι οποίοι ενδεχομένως να βρίσκονταν ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα.