Βασίλης Καρράς: Για μία καρέκλα το άγριο ξύλο σε συναυλία του στην Αυστραλία

Τη δική του εκδοχή για το ξύλο που έπεσε στο ελληνικό νυχτερινό κέντρο «Kinisi at Trak» της Μελβούρνης, την ώρα που ο Βασίλης Καρράς ερμήνευε στην πίστα τις μεγάλες του επιτυχίες, δίνει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Ταγκαλάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αφορμή για να μετατραπεί για λιγότερο από ένα λεπτό ο κεντρικός χώρος του μαγαζιού σε… ρινγκ ήταν μια καρέκλα που από λάθος κάποιος έσπρωξε από την μια παρέα στην άλλη.

«Όλη η φασαρία δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δυο παρέες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές των τραπεζιών κοντά στην πίστα. Δεν μιλάμε για τίποτα πιτσιρίκια αλλά για πενηντάρηδες» αναφέρει ο Κώστας Ταγκαλάκης, που εδώ και 25χρονια ασχολείται με την νυχτερινή διασκέδαση των ομογενών και όχι μόνο της Μελβούρνης :

«Ένας έσπρωξε μια καρέκλα από την μια παρέα νευρίασε ο άλλος, είχαν πιει κιόλας, δεν άργησε να παρεξηγηθούν. Η αλήθεια είναι πως ήρθαν στα χέρια, έπεσαν κάποιες σφαλιάρες για λιγότερο από ένα λεπτό αλλά η αντίδραση τόσο των ανδρών σεκιούριτι όσο και των σερβιτόρων ήταν άμεση και τους βγάλαμε όλους εκτός μαγαζιού».

«Έλεος ρε παιδιά» είπε ο Βασίλης Καρράς

Ο κ. Ταγκαλάκης ανέφερε επίσης ότι «η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να διακόψει ο Βασίλης Καρράς το πρόγραμμα του εκείνη την ώρα έλεγε το “Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω”. Απλά όταν είδε από την πίστα την φασαρία τους είπε “Έλεος ρε παιδιά”. Ούτε η αστυνομία χρειάστηκε να έρθει τίποτα όλα τελείωσαν εκείνη την ώρα που ξεκίνησαν».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιουνίου και στην πρώτη από τις τρεις παραστάσεις του τραγουδιστή στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Μελβούρνης :

«Αυτή είναι η τέταρτη φορά που καλέσαμε για τρεις παραστάσεις τον Βασίλη Καρρά και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Μείναμε από λουλούδια και στις δυο πρώτες παραστάσεις στις 4 και 6 Ιουνίου και έχουμε κι άλλη μια κλεισμένη μαζί του στις 11 Ιουνίου. Ο κόσμος τον αγαπάει, αλλά κι εκείνος είναι στα καλύτερα του αυτή την στιγμή».

Πηγή: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ