Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τι αναφέρει στο μήνυμά του (Video)

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Παράλληλα, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να είναι υγιείς και τους παρακίνησε να είναι αισιόδοξοι ότι η πανδημία σύντομα θα τελειώσει.

O γνωστός τραγουδιστής, όπως αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε, είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19, ενώ ενημερώνει ότι θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.

«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Τα συμπττώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα.

Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.