Τα μυστικά πίσω από το φόρεμα της Diana στην αφίσα «Spencer» - To trailer της ταινίας

Το φόρεμα που φοράει η Κρίστεν Στιούαρτ στην δυνατή με υπαινικτικό τρόπο αφίσα της ταινίας «Spencer», ενσαρκώνοντας την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ως επίσημη αφίσα στις 25 Αυγούστου 2021 για την πολυαναμενόμενη δραματική ταινία «Spencer»

Το περίτεχνο λευκό φόρεμα Haute Couture του οίκου Chanel έφερε κομψότητα στη βιογραφική αφίσα της ταινίας. H Vogue Paris αναφέρει ότι o oίκος το δημιούργησε εξ ολοκλήρου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 1988.

Spencer: Τα μυστικά πίσω από το φόρεμα της Κρίστεν Στιούαρτ στην αφίσα της ταινίας

 

Είναι μία εντυπωσιακή τουαλέτα σε λευκό χρώμα οργάντζα, με χρυσές και ασημένιες παγιέτες που σχηματίζουν υπέροχα λουλουδάτα μοτίβα και με έναν σατέν φιόγκο δεμένο μπροστά.

Spencer»: Η εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας με τη πριγκίπισσα Diana | ενότητες, media | Real.gr

Τα αριστοτεχνικά κεντήματα «Lesage» καθώς και ο όγκος του φορέματος είναι τεχνικές του οίκου, που σε συνδυασμό με τα θαυμαστά χέρια πέντε μοδίστρων, επέτρεψαν να επιτευχθεί αυτή η αφάνταστη δημιουργία.

Spencer: Τα μυστικά πίσω από το φόρεμα της Κρίστεν Στιούαρτ στην αφίσα της ταινίας

Συνολικά, όπως αποκαλύπτει η Vogue χρειάστηκαν 1.034 ώρες δουλειάς. μεταξύ αυτών 700 μόνο για τα περίπλοκα κεντήματα.

Δείτε το trailer της ταινίας Spencer:

Η δραματική ταινία «Spencer», με την υπογραφή του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαράν, κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.