Η Μαρία Μενούνος με τον πατέρα της στέλνουν μήνυμα ελπίδας στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στη χώρα μας (Video)

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, και ο πατέρας της στέλνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας προς τη χώρα μας, στην οποία εδώ και αρκετές μέρες μαίνονται καταστροφικές πυρκαγιές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εκείνη και ο πατέρας της στέλνουν την αγάπη τους τόσο στους ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις τραγικές στιγμές, βλέποντας τον τόπο τους να καίγεται, όσο και στους πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Η Μαρία Μενούνος υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα έχει περάσει πολύ άσχημα με την πανδημία και την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα χρειάζεται πολύ δύναμη για να ανακάμψει. «Επιμονή κι επιμονή χρειάζεται. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε τα εξής: «Η Ελλάδα μάχεται με 586 πυρκαγιές σε όλη την χώρα. Μια φυσική καταστροφή, που όπως είπε κι ο πρωθυπουργός, έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας και την δύναμή μας στους πυροσβέστες και σε όσους επλήγησαν. Σας στέλνουμε την θερμή μας συμπόνια. Σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)