H βασίλισσα Λετίσια εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με το nautical φόρεμά της (Εικόνα)

Η βασίλισσα Letizia που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαιτέρως κομψές εμφανίσεις,  και ο βασιλιάς Felipe VI της Ισπανίας συναντήθηκαν χθες με τον Μαγιορκινό ιστιοπλόο Joan Cardona στην Πάλμα για να τον συγχαρούν για το χάλκινο μετάλλιο που έλαβε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το βασιλικό ζευγάρι συνοδευόταν από τις κόρες τους, την πριγκίπισσα Leonor, 15 ετών, και την πριγκίπισσα Infanta Sofía, 14 ετών, ενώ όλη η οικογένεια έσπευσε να συνομιλήσει και να συγχαρεί τον αθλητή για το επίτευγμά του κατά τη διάρκεια της 39ης ρεγκάτα του Copa del Rey (King’s Cup) στο Real Club Nautico de Palma.

Η βασίλισσα Letizia για άλλη μία φορά δεν απογοήτευσε με την εμφάνιση της, αφού δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό look, το οποίο ήταν ιδανικό για την περίσταση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως πίσω από κάθε εμφάνιση των μελών των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο κρύβεται ένα team ανθρώπων, που φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια των συνόλων τους.

queen letizia

Η ίδια αναβάθμισε πλήρως το nautical style, καθώς επέλεξε ένα midi φόρεμα με ίσια λαιμόκοψη, φαρδιές τιράντες και μία ζώνη στη μέση που έδινε περισσότερη έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα.

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες, σε φλάτ σχέδιο αυτή τη φορά και ουδέτερο χρώμα. Η βασίλισσα Letizia κρατούσε ακόμη έναν λευκό φάκελο και φορούσε μικρούς χρυσούς κρίκους, όπως και ένα δαχτυλίδι μισοφέγγαρου.

H Βασίλισσα Letizia με το nautical φόρεμα που θα θέλεις να κάνεις δικό σου

Πηγή: madamefigaro.gr