Συγκλονιστική στιγμή στην Εύβοια: Κάτοικος δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του και ξεσπά σε κλάματα μαζί με τη ρεπόρτερ (Video)

Μια συγκλονιστική και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή καταγράφηκε στο μέτωπο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Εύβοια, στην οποία κάτοικος της περιοχής και ρεπόρτερ ξεσπούν σε κλάματα.

Πρόκειται για στιγμές που η εικόνα μιλάει πραγματικά από μόνη της. Η ρεπόρτερ του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη, βρίσκεται στο μέτωπο της πυρκαγιάς και μιλάει σε ζωντανή μετάδοση με κάτοικο της Γαλατσώνας Ευβοίας, περιοχή που βρίσκεται αυτή την ώρα αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη.

Η ίδια προσπαθεί να τον πείσει να φύγει από το σημείο, αλλά εκείνος δεν θέλει με τίποτα να αφήσει απροστάτευτο το σπίτι του.

Όπως λέει στη ρεπόρτερ του σταθμού, δεν κοιμάται εδώ και μέρες γιατί φοβάται και  διαρκώς και καταβρέχει το σπίτι του, θέλοντας να το προστατέψει από την πύρινη λαίλαπα.

Η φωνή του βγαίνει με το ζόρι καθώς έχει κλείσει από τους καπνούς που έχουν πνίξει την περιοχή. Ενόψει αυτού, η δημοσιογράφος ψάχνει να του δώσει μια μάσκα για να τον προστατεύσει από τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όταν η δημοσιογράφος του λέει να τον μεταφέρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού συνεργείου, ο κάτοικος του ορεινού χωριού της απαντά «και πού να πάω;».

Ο ίδιος ευχαριστώντας την την αγκαλιάζει με αποτέλεσμα η ρεπόρτερ του OPEN να λυγίσει και εκείνη με τη σειρά της στον «αέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: