Η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζεται γυμνή με την κόρη της και στέλνει μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης

Το δικό της μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης στέλνει η Κλέλια Ρένεση ποζάροντας γυμνή στην παραλία, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο εξηγεί πως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται το γυναικείο σώμα.

«Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου», σημειώνει μεταξύ άλλων η ίδια κάτω από το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το παρελθόν, όταν πριν από δύο χρόνια είχε ποζάρει γυμνή στην παραλία κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση επισημαίνει τα εξής:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το συμπάν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες, οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας κι οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμιά μόνη, καμιά μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)