O Πάνος Κιάμος ξεκινά τις εμφανίσεις του μόνο για εμβολιασμένους-Κύμα αντιδράσεων στα social media

Ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος, ανακοίνωσε με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το Posidonio, στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 16 Ιουλίου, θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς από τους χρήστες να στρέφονται τόσο κατά του γνωστού τραγουδιστή όσο και κατά των υπευθύνων του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Γνωρίζετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν», αναφέρει ο Πάνος Κιάμος στο μήνυμά του.

 

Κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν πολλοί χρήστες στα social media, με τις αντιδράσεις τους να είναι έντονες τόσο κατά του Πάνου Κιάμου όσο και κατά των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι κάνουν λόγο για διαχωρισμό των πολιτών.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

xa

xa

Δεν έλειψαν, ωστόσο, κι εκείνοι που τάσσονται υπέρ της επιλογής του επιχειρηματία να εντάξει το κέντρο διασκέδασής του στους χώρους που δέχονται μόνο εμβολιασμένους.

xa