Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα επανένωσαν Γουίλιαμ και Χάρι (Εικόνες)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και βρέθηκαν ξανά μαζί σε μια πραγματικά συγκινητική επανένωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε μια ιδιωτική τελετή στον αγαπημένο της Sunken Garden του παλατιού του Κένσινγκτον, στο παλάτι όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της προτού φύγει από τη ζωή το 1997 μετά από τροχαίο στο Παρίσι.

Η ιδιωτική αυτή τελετή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο για τα 60α γενέθλια της αδικοχαμένης «θλιμμένης πριγκίπισσας», ενώ Γουίλιαμ και Χάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

1

Η κατασκευή του γλυπτού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανατέθηκε στον διάσημο γλύπτη Ίαν Ρανκ-Μπρόουντλι, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει επίσης και την προτομή της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία βρίσκεται πάνω σε όλα τα νομίσματα της βρετανικής στερλίνας.

1

Κατά διάρκεια της τελετής, η συγκίνηση των Γουίλιαμ και Χάρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ ευδιάθετοι περπατούσαν ο ένας δίπλα στον άλλον συζητώντας και χαιρετώντας τα μέλη της οικογένειας Σπένσερ που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

1

Ο πρίγκιπας Χάρι κατά διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του γλυπτού χτυπούσε με ενθουσιασμό παλαμάκια.

1

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, από την πλευρά του, εμφανίστηκε λιγάκι πιο σοβαρός, ύστερα από αρκετούς μήνες σχέσεων αμηχανίας με τον μικρότερο αδερφό του.

1