Η Tatiana Blatnik ποζάρει με ελάχιστο μακιγιάζ και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Πολλές από μας έχουμε αισθανθεί αρκετές φορές τόσο τις αντοχές μας όσο και τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν, ειδικά τον τελευταίο χρόνο λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.

Αυτό ακριβώς το αίσθημα της παραίτησης προσπαθεί να αντιμετωπίσει και η Tatiana Blatnik, η ζωή της οποίας μπορεί σε πολλούς να φαντάζει παραμυθένια, αλλά η πραγματικότητά είναι διαφορετική.

Σε ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, στέλνοντας, μεταξύ άλλων, το εξής μήνυμα: «Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Είναι καλύτερα όταν είμαστε μαζί».

Την ανάρτησή της συνοδεύει με μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φυσικά και με ελάχιστο μακιγιάζ.

«“Βγες έξω, κάνε γυμναστική, σου δίνει ενέργεια”. Αυτό συνήθως απαντούν όταν λες πως είσαι κουρασμένος και νιώθεις ότι έχεις “στερέψει”. Ναι, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ λύση. Τι γίνεται όταν δεν έχεις κανένα κίνητρο;

Το κλειδί είναι να ζητάς βοήθεια. Ψάξε για κάποιον που έχει ό,τι χρειάζεσαι και πες “μπορείς να με βοηθήσεις;”. Το να ζητάς βοήθεια είναι σημάδι δύναμης και γνώσης των ορίων και του εαυτού σου.

Ξέρω ότι χρειάζεται και η άσκηση για να μείνεις σωματικά ψυχικά υγιής, αλλά πρόσφατα εγώ δεν μπορούσα να βρω το κίνητρό μου και ζήτησα βοήθεια. Όχι μόνο τροφοδότησα το μυαλό μου, αλλά έδωσα και σε κάποιον άλλο την ευκαιρία να αλλάξει την ημέρα μου. Δημιουργήθηκε ένα κύμα χαράς μέσα από αυτό. Στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, νιώθουμε όλοι καλύτερα.

Το μήνυμά μου για την ημέρα:

Ζήτα βοήθεια. Ό,τι κι αν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ένας σοφός άνθρωπος κάποτε είπε: “Ζήτα βοήθεια, όχι επειδή είσαι αδύναμος, αλλά επειδή θέλεις να παραμείνεις δυνατός”.

Όλοι είμαστε δυνατότεροι μαζί. Πάντα και με όλους τους τρόπους. Καλή εβδομάδα», αναφέρει η Tatiana Blatnik στην ανάρτησή της στο Instagram.