Σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό, ο Κώστας Σπυρόπουλος: Μάχη για να μη διασωληνωθεί

Για πέμπτη μέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος. Η κατάσταση της υγείας του είναι δε, πολύ σοβαρή, σύμφωνα με τις μέρες πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνεται μάχη για να μη διασωληνωθεί, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός είναι σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία και όπως αποκάλυψε, δίνει μάχη για να μην διασωληνωθεί.

«Πάμε στον Κώστα τον Σπυρόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο. Έχω μιλήσει, έχω επικοινωνήσει, όχι με τον ίδιο. Θέλω να σας πω ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μην διασωληνωθεί, δεν έχει διαλωνηνωθεί ακόμα. Είναι η κατάστασή του σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα οξυγόνου που του παρέχουν. Εύχονται και προσεύχονται οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτή είναι η κατάσταση. Να ευχηθούμε περαστικά», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει προσβληθεί από Covid-19 και έχει ασθενήσει με σοβαρή πνευμονία, που προκάλεσε  ο κορωνοϊός, ενώ θετική στον ιό έχει βρεθεί και η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη.