Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία κατά του Μπραντ Πίτ

Σε ιδιαιτέρως δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία εξελίσσεται το διαζύγιο του πρώην διάσημου ζεύγους Angelina Jolie και Brad Pitt, καθώς πέραν της επιμέλειας των παιδιών τους πρέπει να παραστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου και για τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας που εξαπολύει η ηθοποιός κατά του πρώην συζύγου της.

Η ίδια έχει ήδη καταθέσει στοιχεία στο δικαστήριο από στις 12 Μαρτίου, τα οποία, κατά τους ισχυρισμούς των δικηγόρων της, αποδεικνύουν ότι ο Pitt υπήρξε βίαιος, ενώ και η ίδια προτίθεται να καταθέσει και να δώσει τη μαρτυρία της για το όσα συνέβαιναν όσο ήταν παντρεμένοι.

Εκτός από την ηθοποιό,  και τα παιδιά της, ο 19χρονος Maddox, ο 17χρονος Pax, η 16χρονη Zahara, η 14χρονη Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne μπορούν να καταθέσουν την μαρτυρία τους σε σχέση με τις συγκεκριμένες κατηγορίες κατά τη διάρκεια της δίκης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Us Magazine, εάν η Angelina πάει στη δίκη με αποδείξεις ότι ο Pitt ήταν βίαιος απέναντι σε εκείνη ή τα παιδιά, τότε αυτό σημαίνει ότι ίσως τα περιστατικά βίας είναι πιο πρόσφατα ή ότι βρήκε επιπλέον στοιχεία για να στηρίξει τα όσα έχει πει και στο παρελθόν μέσω των δικηγόρων της.Σύμφωνα με το περιοδικό, άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού επισημαίνει ότι η Jolie δεν έχει αποδείξεις και ότι πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια να “πληγώσει” τον πρώην σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι που είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Mr.and Mrs.Smith το 2004, χώρισε το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Αν και νομικά θεωρούνται διαζευγμένοι, ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες του διαζυγίου, ενώ παράλληλα εκκρεμεί και η συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών.