Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης παίρνει μια σημαντική απόφαση - Αναλυτικά οι εξελίξεις του επεισοδίου της Τρίτης

Στο επεισόδιο της Τρίτης της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του.

Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Παράλληλα, η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω.

Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής εξομολογείται ανοικτά τον έρωτά του  στη Δρόσω | Έθνος

Τα συναισθήματα του Κωνσταντή για τη Δρόσω

Την ίδια ώρα, μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Πώς θα αντιδράσει όμως ο γιος του Δούκα Σεβαστού.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.