Το ωραιότερο φόρεμα της ιστορίας των Όσκαρ

Το ωραιότερο φόρεμα στην ιστορία των Όσκαρ το φόρεσε όπως και είναι αναμενόμενο το fashion icon,  Audrey Hepburn.

Για την ιστορία να πούμε ότι η  Audrey Hepburn είναι βραβευμένη με Όσκαρ, Τόνυ, Έμμυ και Γκράμι και έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου, του κινηματογράφου και σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ, ενώ παραμένει ένα από τα λιγοστά άτομα που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα βραβεία. Φυσικά αποτελεί σύμβολο της μόδας, καθώς το στιλ της ήταν παροιμιώδους κομψότητας.

Hepburn, Audrey - Schauspielerin, mit dem Oscar fuer 'Ein Herz und eine Krone'

Η αγαπημένη μας ηθοποιός έλαμψε πάνω στο κόκκινο χαλί το 1954 όταν παρέλαβε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Roman Holiday (1953), φορώντας ένα φόρεμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη από τον οίκο Givenchy.  Μια εμφάνιση που οι άνθρωποι της μόδας δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.

The 26th Annual Academy Awards

Πρόκειται για ένα μοναδικό φόρεμα σε γραμμή ’50s το οποίο ήταν μέχρι την μέση στενό και από εκεί και κάτω άνοιγε με όγκο.

Αναδείκνυε εκατό τα εκατό την σιλουέτα της, ήταν κομψό, ρομαντικό και σέξι ταυτόχρονα. Η μικρή της μέση τονιζόταν ακόμα περισσότερο από μια μικρή λεπτή ζώνη. Το χρώμα του ήταν κρεμ και το ύφασμα του όλο δαντέλα.

Το στυλ της Audrey όλα τα χρόνια ήταν η επίτομη της απλότητας κάτι το οποίο φάνηκε σε αυτή της την εμφάνιση. Το μόνο κόσμημα που φορούσε ήταν ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

Passion For Fashion - Photocall