Η Barbie στο κίνημα Black Lives Matter, για τον ρατσισμό & τα προνόμια των λευκών (Video)

Η αγαπημένη παγκοσμίως, κούκλα Barbie το 2015 εγκαινίασε το Barbie Vlogger, μια σειρά κινουμένων σχεδίων, που προβάλλεται αποκλειστικά στο διαδίκτυο και που μέσω της οποίας συνομιλούσε με το κοινό της, για οτιδήποτε συνέβαινε στην καθημερινότητά της.

Στο τελευταίο video η Barbie παίρνει θέση, αρνούμενη να αγνοήσει δύσκολα, αλλά και καίρια θέματα και, μαζί με τη φίλη της τη Νikki, καταπιάνεται με τον ρατσισμό, το κίνημα Black Lives Matter και τα προνόμια των Λευκών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Video:

«Είναι σημαντικό να έχεις συνεχώς συζητήσεις σχετικά με το να ορθώνεις το ανάστημά σου ενάντια στον ρατσισμό, άρα κάλεσα την καλή μου φίλη τη Νίκι στο vlog να μοιραστεί τις εμπειρίες της όποτε τη μεταχειρίστηκαν με άδικο τρόπο», σχολιάζει η Μπάρμπι, στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube.

Barbie shares a youtube vlog against racism.Watch video. - East Coast Daily  Eng | DailyHunt

«Είμαι ευγνώμων για την τιμιότητά της και τη φιλία της. Για να είσαι καλός φίλος είναι σημαντικό να ακούς, να καταλαβαίνεις και να προσέχεις όταν άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους και να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις να σταματήσει αυτό.

Ελπίζω ότι αφού ακούσετε όσα έχει να πει η Νίκι και εσείς επίσης θα βρείτε κίνητρο να ορθώσετε το ανάστημά σας ενάντια στον ρατσισμό», επισημαίνει η διάσημη διεθνώς κούκλα, που έχει σαφώς, τη δύναμη να διαμορφώσει προσωπικότητες και συνειδήσεις εκατομμυρίων παιδιών, που έχουν την τύχη και την ευκαιρία, να παίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο.