Στόχος επιτήδειων η βίλα του Χιου Χέφνερ - Ο Έλληνας ιδιοκτήτης & η αιωνιότητα δίπλα στην Μέριλιν (Εικόνες)

Εγκαταλειμμένη στο έλεος της φθοράς, αλλά και των επιτήδειων φαίνεται να ήταν επί σειρά ετών η θρυλική έπαυλη του Χιου Χέφνερ στο Λος Άντζελες, μετά τον θάνατο του διάσημου Playboy που φορώντας τις αγαπημένες του μεταξωτές robe de chambre, έζησε μέσα σε ένα σύγχρονο χαρέμι από κατάξανθα… “κουνελάκια” και διάλεξε να ταφεί ακριβώς δίπλα στην πιο μυθική ξανθιά της ιστορίας, την Marylin Monroe.

Ρεπόρτερ της Mirror, αναφέρουν ότι, μετά τον θάνατο του εκδότη του Playboy το 2017, η έπαυλη είχε επανειλημμένα πέσει θύμα λεηλασίας.

Τα κλοπιμαία που προτιμούσαν οι επιδρομείς ήταν ποικίλα και περιελάμβαναν τόσο αντικείμενα αξίας, όπως πίνακες και επίχρυσα αγαλματίδια, όσο και πιο προσωπικά αποκτήματα του Χέφνερ, όπως σεντόνια, εσώρουχα κι ερωτικά βοηθήματα.

Χιου Χέφνερ: Η συγγένεια με τον Μπους κι άλλα 4 πράγματα που δεν ξέραμε για  τον Mr. Playboy | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Παράλληλα, θαυμαστές του Χέφνερ και του εντύπου του είχαν στοχοποιήσει ακόμη και τον κήπο, αφαιρώντας πέτρες από το τεχνητό σπήλαιο που τον κοσμεί και διατηρώντας τες, ως ενθύμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι , ένα χρόνο πριν τον θάνατο του εκδότη, η βίλα είχε περάσει στην ιδιοκτησία του ελληνικής καταγωγής Dean Metropoulos, ο οποίος ωστόσο είχε επιτρέψει στον Χέφνερ, να εξακολουθεί να διαμένει στο σπίτι.

Πωλείται η βίλα του Playboy μαζί με... τον Χιου Χέφνερ - ΦΩΤΟ

Ο νέος ιδιοκτήτης, έχοντας παραμελήσει τη βίλα για ένα διάστημα, φαίνεται πλέον έτοιμος να προχωρήσει στην πλήρη ανακαίνισή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είχε συνεννοηθεί σχετικά με τις αλλαγές και με τον ίδιο τον Χέφνερ.

Πέραν των πρόσφατων κλοπών και φθορών που έχει υποστεί η βίλα λόγω εγκατάλειψης, η ανάγκη για ανακαίνισή της ήταν αισθητή και από πιο πριν, σύμφωνα με μαρτυρίες ορισμένων Playmates που την επισκέπτονταν τακτικά.

Μια από αυτές, το μοντέλο Carla Howe, είχε παρομοιάσει τη βίλα με «γηροκομείο» και την είχε χαρακτηρίσει «κολλημένη στην δεκαετία του ’80».

Playboy ως την αιωνιότητα: Ο τάφος στο πλευρό της Μarylin Monroe

Τα διάσημα «κουνελάκια», ο κόσμος του θεάματος και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης  αποχαιρετούν σήμερα με εκτενής αναφορές  τον θρυλικό Χιου Χέφνερ, τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy, ο οποίος  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών,  από φυσικά αίτια στην κατοικία του, τη διάσημη πλέον «Playboy Mansion» στο Μπέβερλι Χιλς,  πριν 3 χρόνια στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 και ετάφη ακριβώς σαν σήμερα, δίπλα στο αιώνιο σύμβολο του sex και μύθο του Χόλιγουντ Μέριλιν Μονρόε.

 

Δείτε την Marilyn Monroe στο πρώτο εξώφυλλο του "Playboy" | Jenny.gr

Η σορός του ετάφη λοιπόν ακριβώς στην διπλανή κρύπτη, στο ίδιο Μαυσωλείο με την θρυλική σταρ, το Westwood Village Memorial Park, του Λος Άντζελες.

Το απόρρητο αρχείο με sex tapes του Χιου Χέφνερ είναι στον πάτο της  θάλασσας | LiFO

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Χέφνερ αγόρασε τον τάφο του πριν από 25 χρόνια για 75.000 δολάρια γιατί ήθελε να βρίσκεται στην αιωνιότητα δίπλα στο αιώνιο σύμβολο του σεξ.

Playboy μέχρι το τέλος…