«Έπαιξε τον πρίγκιπα σαν πιάνο»: Καταπέλτης για την Μέγκαν Μαρκλ, η βασιλική βιογράφος

«Έπαιξε τον πρίγκιπα σαν πιάνο» και «πήρε ο,τι ήθελε». Αυτά δηλώνει η βιογράφος της Βρετανικής βασιλικλης οικογένειας Lady Colin Campbell, για την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι,  Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Daily Star, η Campbell δήλωσε πως θεωρεί ότι «ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πράγματι ερωτευμένοι», χαρακτηρίζοντας ωστόσο την Μαρκλ «δολοπλόκο».

«Από πολύ νωρίς η Μέγκαν άρχισε να καταστρέφει την κοινωνική ζωή του Χάρι. Δεν ενέκρινε το ένα, δεν ενέκρινε το άλλο, είναι δολοπλόκος».

Η Μέγκαν, 39 ετών, και ο Χάρι, 36, ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2016 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, ξεκινώντας από φέτος μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα, The Sun, η Lady Campbell, αποκάλυψε πως τα προβλήματα με το ζευγάρι ξεκίνησαν μόλις τέσσερις μέρες μετά το γάμο τους στο ανάκτορο του Γουίντσορ, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, άρχισαν να «συνάπτουν επαγγελματικές συμφωνίες».

Η συγγραφέας πιστεύει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «σε καμία περίπτωση δεν θα ενέκρινε αυτή την συμπεριφορά», καθώς η βασιλική οικογένεια πρέπει να είναι «υπεράνω του εμπορίου».

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Μέγκαν και ο Χάρι, έχοντας αποφασίσει ήδη από τον Ιανουάριο να επιδιώξουν οικονομική ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια, υπέγραψαν συμβόλαιο 112 εκατ. λιρών με το Netflix.

Η κίνησή τους αυτή επικρίθηκε δημόσια και από τον δημοφιλή παρουσιαστή Dan Wootoon, ο οποίος σχολίασε ότι «ο Χάρι, με την συμφωνία του με το Netflix, αντάλλαξε την οικογένεια και το καθήκον με το χρήμα».