Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Από πριγκίπισσα του Σκορπιού, μια στοργική σύζυγος στην Ουρουγουάη

Μια ματιά στην σελίδα της στο instagram είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος πως η ζωή της 30χρονης Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα έχει αλλάξει ριζικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την ξανθιά καλλονή που το καλοκαίρι του 2015 φωτογραφήθηκε ως άλλη Τζάκι Κέννεντι στον Σκορπιό που της είχε «χαρίσει» ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Μέχρι και το επίθετο της αποφάσισε να απαρνηθεί μέσα από τα social media, καθώς όπως φαίνεται προτιμά το «Σαρτορί», επώνυμο του συζύγου της Χουάν, πολλά υποσχόμενου νέου πολιτικού της Ουρουγουάης Χουάν.

 

Η άλλοτε άτακτη πρωτότοκη κόρη του βασιλιά της ποτάσας Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με το newsit, ζει πλέον μόνιμα στην «Ελβετία της Αμερικής», την Ουρουγουάη, για χάρη της οικογένειας της  ενώ δραστηριοποιείται τόσο στις δημόσιες σχέσεις του συζύγου της όσο και στις πολιτικές του καμπάνιες, αφού στόχος της είναι να τον δει μια μέρα πρόεδρο του συντηρητικού Εθνικού Κόμματος της χώρας.

Η αλλαγή στη ζωή της γοητευτικής Κάτιας δεν ήρθε τυχαία, αφού ήξερε καλά πως ο έρωτάς της για τον σύζυγό της Χουάν Σαρτορί θα την οδηγούσε σε πρωτόγνωρα για εκείνη μονοπάτια.

Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως στόχος του ήταν η ενασχόλησή του με την πολιτική στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, εκείνη όχι μόνο δεν του έφερε την παραμικρή αντίρρηση, αλλά αποφάσισε να τον στηρίξει, και μάλιστα δυναμικά, εγκαταλείποντας τη ζωή της στο πριγκιπάτο του Μονακό. Την εποχή εκείνη δημοσίευμα του περιοδικού «Forbes» έκανε λόγο για μαύρα σύννεφα στη σχέση του Χουάν Σαρτορί και του ισχυρού πεθερού του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος φαινόταν απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή και καθόλου διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά την πολιτική καμπάνια του ατόμου που τον απομάκρυνε από την κόρη του και τα δυο εγγόνια του.

 

View this post on Instagram

 

Feliz Navidad!!! ?

A post shared by Ekaterina Sartori (@ekaterinasartori) on

Στην Ουρουγουάη Χουάν και Εκατερίνα Σαρτορί κατάφεραν να γίνουν ένα ασυναγώνιστο ζευγάρι, το οποίο, παρά τη λασπολογία που δέχτηκε από τους αντιπάλους του στις εκλογές των εκλεκτόρων στις 30 Ιουνίου 2018, κατάφερε στην πρώτη πολιτική εμπειρία του να πάρει τη δεύτερη θέση. Μάλιστα πολλοί είναι αυτή που θεωρούν που ο νέος πολιτικό άνδρας θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Λωζάνη την εποχή που ο Χουάν Σαρτορί λάμβανε το δεύτερο πτυχίο του από τη σχολή Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου (HEC Lausanne).