Τέλος εποχής για τους Fantastic 4 - Επισήμως χωριστοί δρόμοι για Cambridges & Sussexes

Οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις και τα πλατιά χαμόγελα, δεν μπορούν να καλύψουν πλέον τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των ιστορικών παλατιών του Ηνωμένου Βασιλείου, με την αναπάντεχη ρήξη στις σχέσεις των πάλαι ποτέ στενά δεμένων αδελφών, του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ και του συνήθως ατίθασου πρίγκιπα Χάρι.

Οι σημερινοί Δούκες του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ αντίστοιχα, μετά των συζύγων τους Κάθριν και Μέγκαν, η νέα λαμπερή γενιά, ενός απαρχαιωμένου θεσμού, ενισχύουν σταθερά τη δημοφιλία της Βασιλικής Οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας. Όχι όμως πια από κοινού.

Οι άλλοτε γνωστοί ως: Fantastic 4, έχουν πλέον επίσημα χωριστεί στα δύο.  Από τη μία πλευρά η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και από την άλλη ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Χθες το Companies House δημοσίευσε σχετικά έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα που δημιούργησαν τα δύο αδέλφια Ουίλιαμ και Χάρι θα είναι πλέον γνωστό ως το «Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ», χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ.

Προηγήθηκε η απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, αντί να παραμείνουν γείτονες με τους Cabridges στο παλάτι του Κένσινγκτον, στο Λονδίνο, όπου ήταν άλλοτε και η κατοικία της αξέχαστης μητέρας τους, Πριγκίπισσας Diana.

Η κίνηση αυτή ήταν που πυροδότησε τις φήμες για διαμάχη μεταξύ των δύο ζευγαριών αν και το παλάτι αρνήθηκε έντονα, ότι υπάρχει ρήξη στη σχέση του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν τα σχέδια για τη δική τους φιλανθρωπική δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο.

Η αλλαγή του ονόματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ουίλιαμ και της Κέιτ γίνεται μόλις 14 μήνες από την τροποποίηση που είχε γίνει, ώστε να συμπεριληφθεί και το όνομα της Μέγκαν, μετά το γάμο της με τον Χάρι, τον Μάιο του 2018, και το πριγκιπικό ζευγάρι πλήρωσε για την αλλαγή αυτή 12 λίρες, σύμφωνα με το Page Six.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η επίσημη αλλαγή του ονόματος έγινε στις 8 Αυγούστου.

Προτεινόμενα για εσάς