Αυτός είναι ο Κίμωνας - Τον σωματοφύλακά της παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη (φωτογραφία)

Αιφνιδίασε τους πάντες η Έλενα Ράπτη η οποία παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς. Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό η Έλενα Ράπτη ανέβασε τρεις φωτογραφίες: Μία που τη δείχνει να περπατά χέρι- χέρι με τον γαμπρό φορώντας το υπέροχο, δαντελένιο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, μία με τις σικάτες μπομπονιέρες, και μία με τα προσκλητήρια του γάμου.

Η απορία ωστόσο παρέμεινε: Ποιος είναι ο τυχερός γαμπρός; Όπως η Γουίντεϊ Χιούστον βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Κέβιν Κόστερ στην ταινία ο «Σωματοφύλακας», έτσι και η βουλευτής της ΝΔ έκρυβε τον δικό της έρωτά για τον γαλανομάτη Κίμωνα, τον άντρα της προσωπικής της ασφάλειας για χάρη του οποίου ντύθηκε νυφούλα, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Σύμφωνα με το  δημοσίευμα ο Κίμωνας είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ράπτη με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017.