Όταν γίνεσαι ασεβής, επειδή είσαι αμόρφωτη, και σου φταίνε οι δημοσιογράφοι...

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του σόου «My Style Rocks», Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και προσπάθησε να δικαιολογήσει-τα αδικαιολόγητα- για τη ασεβή φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στο Βερολίνο

Η Τούνη φόρεσε το πράσινο φουσκωτό μπουφάν της, το οποίο έκρυψε το σορτσάκι ή τη φούστα που πιθανότατα φορούσε από μέσα και δεν φαινόταν, άνοιξε τα πόδια της, έδωσε… συναίσθημα στο πρόσωπο και κοίταξε το φακό σαν να κάνει φωτογράφιση για περιοδικό.

Στην τηλεοπτική της συνέντευξη,το μοντέλο-που απορρίπτει αυτόν τον χαρακτηρισμό, εξήγησε το σκεπτικό της για την ανάρτηση   και δήλωσε ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι αντιπροσωπεύει το Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Δεν φοράει μπεζ καλσόν «με τίποτα»

«Πήγα στο Βερολίνο με την ξαδέρφη μου ένα τριήμερο και ξεκινώντας την περιήγηση μας την πρώτη μέρα, ξεκινήσαμε να επισκεπτόμαστε ένα ένα τα μνημεία και να βγάζουμε φωτογραφίες. Κάποιες ανέβασα, κάποιες δεν ανέβασα, κάποιες θα ανεβάσω και αυτή ήταν μία από αυτές. Σιχαίνομαι τα μπεζ καλσόν, δεν φοράω με τίποτα. Μαύρο στα χιόνια βάζω, αλλά δεν φοράω καλσόν γενικά.

«Κάτι πάρα πολύ άσχημο…»

Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι το συγκεκριμένο μέρος. Σαφώς και γνώριζα την ιστορία αυτού του μέρους. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν μέσες άκρες τι έχει συμβεί στο παρελθόν που είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σύγχρονο μνημείο, το οποίο έχει χτιστεί το 2005. Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησα σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους.

Είναι ένα μνημείο που χτίστηκε το 2005 με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική που μοιάζει με λαβύρινθο. Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία… τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό.

Μάταια η Ελεονώρα Μελέτη προσπάθησε να κάνει αντίλογο, η Τούνη επέμεινε ότι φταίει η στάση των δημοσιογράφων που σχολίασαν αρνητικά τη φωτογραφία:

«Δεν έχουν ιδέα»

«Ήταν το ντύσιμό μου εκείνη την ημέρα. Αν ήταν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable. Εγώ δεν βλέπω κάτι στη συγκεκριμένη πόζα, έχω τα πόδια μου στην ανάταση. Αν δεν έβαζα την τοποθεσία, δεν θα ήξεραν που βρίσκομαι. Όσοι μίλησαν τόσο πολύ άσχημα δεν έχουν ιδέα τι είναι το σημείο.

Δεν με εκπλήσσει τόσο ο κόσμος που μπορεί να είναι απαίδευτος, μπορεί να έχει ξυπνήσει μια άσχημη μέρα, να μην έχει πιει καφέ και να θέλει να κράξει χωρίς αύριο. Με προβλημάτισε λίγο η στάση των δημοσιογράφων και ατόμων που πλαισιώνουν πλατό σε εκπομπές κλπ. Δεν γίνεται να βλέπει κάποιος μια φωτογραφία και να λέει «τι περιμένεις από μία κοπέλα που κυκλοφορεί ξεβράκωτη, δεν έχει ιδέα από ιστορία, φαίνεται ότι είναι αμόρφωτη». Άκουσα και τον χαρακτηρισμό ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω υπάρξει μοντέλο. Είμαι δασκάλα δημοτικού».

 

Προτεινόμενα για εσάς