Δείτε το διαμέρισμα που έμεναν η Kate και η Pippa Μiddleton

Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από το τριώροφο διαμέρισμά που ζούσαν οι Kate και η Pippa Μiddleton προτού η ζωή τους αλλάξει δραστικά. Σύμφωνα με το Sunday Times, το διαμέρισμα αγοράστηκε από τους γονείς των δύο γυναικών το 2002 για 869.000 ευρώ. Bρίσκεται στο Chelsea και περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρία, δύο μπάνια κι ένα μεγάλο καθιστικό

Μετά την αποχώρηση των δύο διάσημων κοριτσιών το διαμέρισμα έχει τεθεί προς πώληση για 2,17 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τους εσωτερικούς χώρους του:

Η τραπεζαρία: Η διακόσμηση της ευρύχωρης τραπεζαρίας δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί μοντέρνα, καθώς βλέπουμε αρκετές vintage νότες. Ενας μεγάλος καθρέπτης βρίσκεται σε περίοπτη θέση και τα χρώματα στο χώρο είναι αρκετά ζεστά.

Knight Frank
Knight Frank

 

Το σαλόνι: Το σαλόνι βρίσκεται σε διακοσμητική «συμφωνία» με την τραπεζαρία. Ενας κατακόκκινος κι ένας μπεζ καναπές, τζάκι κι ένα cosy χαλί συνθέτουν το deco σκηνικό του φιλόξενου καθιστικού.

Knight Frank
Knight Frank

 

Το μπάνιο: To σπίτι διαθέτει δύο ευρύχωρα μπάνια.Τα πλακάκια έχουν απόχρωση στον τόνο του χρυσού. Απλότητα, καθαρότητα, μινιμαλισμός.

Knight Frank
Knight Frank

 

Η κρεβατοκάμαρα: Το υπνοδωμάτιο χαρακτηρίζεται από ουδέτερους τόνους. Δύο μαξιλάρια με έμπνευση από το Λονδίνο, κοσμούν το κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει δύο κομοδίνα. Η παρουσία του λευκού είναι έντονη και σε αυτό το δωμάτιο.

Knight Frank
Knight Frank

 

Η κουζίνα: Ντουλάπια σε γήινη απόχρωση και μαύρος νεροχύτης. Φαίνεται λειτουργική και αρκετά μοντέρνα ως προς την διακόσμησή της, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

Knight Frank
Knight Frank

 

Οι σκάλες: Κάθε χώρος του σπιτιού δείχνει ιδιαίτερα μελετημένος. Το λευκό είναι κι εδώ ένα χρώμα που έχει έντονη παρουσία.

Knight Frank
Knight Frank
TAGS
πηγή: bovary.gr