Έβαλε τους αυλικούς να γεμίσουν το Γουίνδσορ με αποσμητικά!

Δεν ήταν,καθώς φαίνεται, ο υπερβολικός φόρτος εργασίας, ο βασικός λόγος για τον οποίο το «δεξί» χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, Μελίσσα Τουμπάτι αποφάσισε να παραιτηθεί ,

Όπως λένε τα βρετανικά Μέσα, η Μελίσσα, που έφυγε άρον-άρον και με δάκρια στα μάτια από το Παλάτι, δεν άντεξε άλλο την κακή συμπεριφορά, τόσο της Μέγκαν, όσο και του Χάρι, προς εκείνη και το υπόλοιπο προσωπικό.

Η Μελίσσα Τουμπάτι, βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ που παραιτήθηκε.

Μία πηγή κοντά στην πρώην προσωπική βοηθό της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στην Daily Mail:«Η δουλειά της ήταν πολύ πιεσμένη και φορτώθηκε με πάρα πολλά. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε πολλά απαιτήσεις από εκείνη και έτσι ξέσπασε σε δάκρια».

Η Μελίσσα που πριν την Μέγκαν Μαρκλ είχε συνεργαστεί με τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την Αΐντα Φίελντ είχε αρχίσει όμως να δέχεται πιέσεις ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, την περίοδο δηλαδή που βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Ρόμπερ Ιόμσον, η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο νευρικοί με τον γάμο που ασκούσαν πίεση συνεχώς στο προσωπικό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χάρι έβαζε τις φωνές στην Μελίσσα λέγοντας της «Οτι θέλει η Μέγκαν, θα το έχει».

Ετσι από την μία οι πιεστικοί γαλαζοαίματοι και από την άλλη η αυθόρμητη Μελίσσα που δεν φοβόταν καθόλου να εκφράσει την άποψή της ήταν και ο «συνδυασμός της φωτιάς» που δεν κατάφερε να αντέξει στον χρόνο.

Η Daily Mail μάλιστα δεν θα μπορούσε να σχολιάσει το γεγονός πως η είδηση παραίτησης της βοηθούς της Μαρκλ έρχεται λίγες μέρες μετά από μία πληθώρα αναφορών σχετικά με την συμπεριφορά της στο προσωπικό.

Η Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Ζηλανδία.
Η Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Ζηλανδία.

Την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ είχε βάλει τις φωνές στο προσωπικό λίγο πριν τον γάμο της επειδή δεν είχε φροντίσει ώστε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που τελέστηκε το μυστήριο, να μυρίζει όμορφα.

Λέγεται ακόμη πως η Μέγκαν Μαρκλ που έχει μανία με την μυρωδιά ζήτησε να μπουν αποσμητικά και στο κάστρο του Γουίνσδορ, γεγονός που εκνεύρισε τους αυλικούς.

Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και η φήμη πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν άφηνε την Μελίσσα να πάρει ανάσα από τον φόρτο εργασίας που της έδινε, ενώ δεν δίσταζε να τις στέλνει email αξημέρωτα.

Μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.
Μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Τέλος λέγεται πως η Μελίσσα δεν ήταν η πρώτη που έκλαψε εξαιτίας της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς οι απαιτήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ για το φόρεμα της Πριγκίπισσας Σάρλοτ στο γάμο τη, έκαναν και την Κέιτ Μίντλετον να δακρύσει από τα νεύρα της και όχι από την χαρά της που είδε την κόρη της ντυμένη ως παρανυμφάκι.

«Αν υπάρχει κάποια αλήθεια στα παραπάνω, τότε έτσι εξηγείται γιατί ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φεύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον για να μετακομίσουν σε μικρό παλάτι στο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ», ανέφερε κλείνοντας το άρθρο της η Daily Mail.

Φωτογραφίες: AP

 

Προτεινόμενα για εσάς