Fashion: Δείτε ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μιας γυναίκας

Το σκηνικό έχει ως εξής: Είναι Σάββατο και είσαι καλεσμένη στο πιο hot party της χρονιάς. Εδώ και ένα μήνα έχεις λιώσει τα παπούτσια σου ψάχνοντας στα μαγαζιά εκείνο το φόρεμα που θα σε απογειώσει. Ένα φόρεμα με την τέλεια εφαρμογή ‘κομμένο και ραμμένο’ στα μέτρα σου. Μετά από πολύ ψάξιμο βρίσκεις το φόρεμα των ονείρων σου και νιώθεις πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ντύνεσαι, στολίζεσαι και είσαι έτοιμη για την μεγάλη βραδιά. Λίγο πριν μπεις μέσα στο club βλέπεις απέναντι σου μια άλλη κοπέλα να φοράει το ίδιο φόρεμα. Κακοτυχία να το πεις, ανάδρομο Ερμή να το πεις, όπως και να το πεις δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός για να ξεκινήσει η βραδιά σου…

Οι επιλογές σου είναι οι εξής:

1. Φεύγεις διακριτικά-πριν καλά καλά σε δουν όλοι οι καλεσμένοι- και γυρίζεις σπίτι να αλλάξεις. -Και τι να βάλεις;

2. Πάλι φεύγεις αλλά το σκέφτεσαι λίγο πιο αισιόδοξα το θέμα και πας σε άλλο πάρτι όπου θα εκτιμήσουν την στιλιστική σου επιλογή.

3. Συνεχίζεις απτόητη, περνάς από μπροστά της, της χαμογελάς και φεύγεις. – η μισή ντροπή δική της και η μισή δική σου, που λένε- .

Προσωπική μου άποψη θα επέλεγα το 3, σιγά μην έχανα το πάρτι της χρονιάς! Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είναι το ίδιο ακριβώς φόρεμα στο ίδιο ακριβώς χρώμα αλλά δείχνει διαφορετικά στην καθεμιά ξεχωριστά. Το ρούχο το διαμορφώνουμε εμείς με το στυλ μας.

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, ψάξαμε και βρήκαμε διάσημες να φορούν τα ίδια ρούχα, επιβεβαιώνοντας 100% τα παραπάνω.

LAVERNE VS. JESSICA

1

ELLE VS. CAMERON

2

KERI VS. VICTORIA

3

OLIVIA VS. MALIN

4

JENNIFER VS. MAGGIE

5

CHANEL VS. KATHERINE

6

SELENA VS. KATE

7

PRIYANKA VS. LILY

8

AMBER VS. TINA

9

CARA VS. LALA

10