Μόνη και αμήχανη η Αθηνά Ωνάση στον γάμο της κόρης του Mr. Zara

Πιο αδύνατη από ποτέ η Αθηνά Ωνάση, έκανε μία «μοναχική» εμφάνιση στον υπέρλαμπρο γάμο της κόρης του Mr Zara, Amancio Ortega.

Η Αθηνά μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και το γάμο του με την όμορφη Denize Severo έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα φλας.

Ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην βίλα των Ορτέγκα στην Ισπανία και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες από τους καλεσμένους.

Ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες από το κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε η οικογένεια στο Royal Yacht Club στην Κορούνια.

Η Αθηνά Ωνάση, έφτασε στο πριβέ κλαμπ για τη δεξίωση μόνη της.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, μαύρο καλσόν, ψηλοτάκουνα και σακάκι,  μπήκε γρήγορα στην αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου, χαμογελώντας αμήχανα στους φωτογράφους.

Εχοντας βαφτεί έντονα, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένη, η Αθηνά  δεν έκρυψε την έκπληξη της στα φλας, μιας και σπάνια την βλέπουμε σε τόσο επίσημες εκδηλώσεις.

Όσο για τον γάμο της Ortega,κόρης του Αμάνθιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτη του κολοσού Zara, είχε …διαστάσεις υπερπαραγωγής

Η νύφη  πήγε στο πάρτι όχι με νυφικό, αλλά με ένα ολόμαυρο σύνολο, δια χειρός Valentino.

Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.Βίντεο από τον χώρο που έγινε η γαμήλια εκδήλωση την δείχνουν αργότερα να χορεύει με τον γαμπρό φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα.

Φωτογραφίες: INSTAGRAM