Επτά διάσημες γυναίκες που βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες τους

Στις σύγχρονες κοινωνίες, το να κερδίζει η γυναίκα περισσότερα χρήματα από τον άντρα δεν είναι πια ασυνήθιστο φαινόμενο.

Αξιοσημείωτη είναι η στάση που κρατούν οι άντρες πάνω σε αυτό το θέμα. Οι περισσότεροι έχουν ‘σπάσει’ τα κατεστημένα και δεν τους ενοχλεί καθόλου το εισόδημα τους να είναι μικρότερο από το εισόδημα της γυναίκας τους και ούτε το γεγονός αυτό επηρεάζει την μεταξύ τους σχέση. Τα κλισέ τύπου ‘ ο άντρας θα πρέπει να είναι πιο οικονομικά ευκατάστατος από την γυναίκα του’ ευτυχώς όσο περνούν τα χρόνια εξαλείφονται.

Δείτε 7 celebrities που κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες τους και φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Beyonce

Beyonce-Jay-Z-L

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια κερδίζει 87 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε αντίθεση με τον σύντροφό της που κερδίζει 40 εκατομμύρια δολάρια.

Gisele Bundchen 

RED CARPET AT THE MET COSTUME INSTITUTE GALA 2011

Το υπέρλαμπρο μοντέλο κερδίζει 45 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε αντίθεση με το ετήσιο εισόδημα του άντρα της που είναι 27 εκατομμύρια δολάρια.

Mariah Carey

140307-nick-cannon-mariah-carey-1808_a8d2dec361b3c2e92f4bd3f79ab1d830

Το συμβόλαιο της με το show  “American Idol” την έκανε  520 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσια, την ίδια χρονιά που ο άντρας της Nick Cannon έφερε στην οικογένεια 25 εκατομμύρια δολάρια.

Angelina Jolie

Brad Pitt, Angelina Jolie

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κερδίζουν μαζί 50 εκατομμύρια δολάρια. Λέγεται όμως ότι τα 30 εκατομμύρια τα βάζει στο σπίτι η Angelina.

Jennifer Aniston

jennifer-aniston-and-justin-theroux_2

Η ταλαντούχα ηθοποιός κάθε χρόνο κερδίζει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο άντρας της κερδίζει πολύ λιγότερα.

Nicole Kidman

actress-nicole-kidman-and-her-husband-country-singer-keith-urban-pose-at-the-australian-academy-of-cinema-and-television-arts-awards-in-west-hollywood-california-january-27-2012

Και σε αυτό το ζευγάρι η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη. Η Nicole Kidman κερδίζει 17 εκατ. δολάρια ανά ταινία ενώ ο σύζυγός της – τραγουδιστής Keith Urban – κερδίζει 500.000 την συναυλία.

Meryl Streep

confleadweb423f-3-web

Η τρεις βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα από τον σύζυγό της. Βέβαια, το ποσό δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά – αν λάβουμε υπόψιν την καριέρα της αλλά τις φιλανθρωπίες που κάνει κατά καιρούς – σίγουρα είναι πολύ σημαντικό.