Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 26 κιλά – Δείτε πως ήταν και πως είναι σήμερα (φώτο)

Η Ελεάννα Τρυφίδου μίλησε για τον στόχο της να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. Περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφία της με το πριν και το μετά.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το πρωινό»  στην μακροσκελής δημοσίευσή της ανέφερε πως πέρασε αρκετές δυσκολίες μέχρι να χάσει 26 κιλά, καθώς υπήρχαν στιγμές που η ζυγαριά της έδειχνε κάτω μόνο 100 γραμμάρια, ενώ ο σύντροφός της έκανε τον γύρο του τετραγώνου για να φάει το παγωτό του, ώστε να μην την κάνει και ζηλέψει.

Η ανάρτησή της στο instagram:

«21/7/2017-21/7/2018 Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις πως είσαι χοντρή- γιατί αυτή είναι η λέξη. Όταν κοιτάξεις τον καθρέφτη κι όταν αυτός σου κάνει τη χάρη να σου πει την αλήθεια χρειάζεσαι δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν γιατί η δίαιτα είναι μεγάλος αγώνας.

Χρειάζεσαι διατροφολόγο σαν τον Κωνσταντίνο Ξένο που δεν επιτρέπει να απογοητευτείς ακόμα κι όταν η ζυγαριά δείχνει κάτω μόνο 100 γραμμάρια χρειάζεσαι φίλους σαν το Νικάκι που ΠΡΈΠΕΙ να σου λένε την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι αυτή και χρειάζεσαι κι έναν σύντροφο που κατεβαίνει και κάνει γύρο το τετράγωνο για να φάει παγωτό μην το δεις και ζηλέψεις.

Δεν θελω να γινω αδύνατη να μοιάσω στα μοντέλα των περιοδικών δεν θα μπορούσα άλλωστε θελω απλα να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου και αξιζει να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου.

Αξιζει σε όλες μας. 26 κιλά λιγότερα και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

View this post on Instagram

21/7/2017-21/7/2018 Δεν ειναι ευκολο να συνειδητοποιήσεις πως εισαι χοντρή- γιατι αυτη ειναι η λέξη. Οταν κοιτάξεις τον καθρέφτη κι οταν αυτος σου κανει τη χάρη να σου πει την αληθεια χρειάζεσαι διπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν γιατι η δίαιτα ειναι μεγάλος αγώνας. Χρειάζεσαι διατροφολόγο σαν τον Κωνσταντίνο Ξένο που δεν επιτρέπει να απογοητευτεις ακομα κι οταν η ζυγαριά δείχνει κατω μονο 100 γραμμάρια χρειάζεσαι φιλους σαν το Νικακι @nikkilemoni που ΠΡΕΠΕΙ να σου λενε την αληθεια όσο σκληρή κι αν ειναι αυτη και χρειάζεσαι κι έναν σύντροφο που κατεβαίνει και κανει γύρο το τετράγωνο για να φαει παγωτο μην το δεις και ζηλέψεις. Δεν θελω να γινω αδύνατη να μοιάσω στα μοντέλα των περιοδικών δεν θα μπορούσα άλλωστε θελω απλα να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου και αξιζει να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Αξιζει σε όλες μας. 26 κιλά λιγότερα και συνεχίζω… #photooftheday #happy #lovemybody #smile #learningtoeat #instagood #friends

A post shared by Eleanna Trifidou A (@trifidoni) on