Διατήρησε την γραμμή σου χορεύοντας, όπως κάνουν οι celebrities

Ο χορός, εκτός του ότι είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, αποτελεί επιπλέον και ένα μοναδικό είδος γυμναστικής. Όπως όλα τα είδη γυμναστικής, έτσι και ο χορός σε εκτονώνει αλλά ταυτόχρονα σου δίνει ενέργεια με ένα πιο ανάλαφρο όμως και ευχάριστο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ρυθμός και καλή διάθεση.

Είναι γνωστό  ότι η αερόβια άσκηση είναι ό,τι καλύτερο για “κάψιμο” λίπους. Μην ξεχνάς ότι λίγοι μήνες έμειναν ακόμα, θα “ανοίξει” ο καιρός και θα θέλεις και πάλι να βάλεις τα κολλητά μπλουζάκια και τα σορτς, οργανώσου και ξεκίνα τον χορό όπως κάνουν και οι celebrities!!

Αλέξα Τσανγκ

1

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχοντας τα παπούτσια του μπαλέτου κρεμασμένα στο λαιμό της.

Σοφία Βεργκάρα

2

Η όμορφη ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από γυμναστήριο του Los Angeles. Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τον θυρεοειδή της δεν παραλείπει να γυμνάζεται συστηματικά παρόλο που δεν της αρέσει.

Λέα Μισέλ

3

Ύστερα από μία δύσκολη ορειβασία με τους γονείς της, η ηθοποιός πήρε ένα πράσινο smoothie για να γεμίσει και πάλι ενέργεια.

Χίλαρι Νταφ

4

Η τραγουδίστρια  πήγε σε μάθημα χορού στο Δυτικό Hollywood προκειμένου να γυμναστεί.

Άσλι Τίσντεϊλ

5

Από μάθημα πιλάτες εθεάθη να φεύγει η μέλλουσα νυφούλα όπου προπονήθηκε μαζί με την κολλητή της φίλη, Βανέσα Χάτζενς.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

6

Επιστρέφοντας από το Φεστιβάλ Βενετίας, ο όμορφος άγγελος της Victoria’s Secret επέστρεψε στην καθημερινή της ρουτίνα πηγαίνοντας κατευθείαν στο γυμναστήριο.