Στο Survivor2 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Προσθήκες τελευταίας στιγμής γίνονται στο Survivor 2, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα. Η ομάδα των διάσημων φαίνεται να έχει 13 και όχι 12 παίκτες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα του “ΕΔΩ”, μια ξανθιά παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν, θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί να έκανε αρχικά μια περιγραφή χωρίς να δώσει το όνομά της, αλλά με αυτά που είπε “φωτογράφισε” με ευκρίνεια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι.Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: