Ανθή Βούλγαρη: «Έχω όγκο στο κεφάλι, θα κάνω κρανιοτομή»

Τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει εδώ και λίγο καιρό η νεαρή δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, στο Ε, αποκάλυψε ότι όταν στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι.

«Πήγα στο νοσοκομείο με μια επιληπτική κρίση. Μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μου είπαν ότι έχω έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Δεν το συνειδητοποίησα. Έλεγα «αποκλείεται! Αν δεν είχα πάθει την επιληπτική κρίση, μπορεί ο όγκος να έσπαγε και να πάθαινα εγκεφαλικό. Είχα άγιο! Μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πώς αισθάνονται οι άνθρωποι που τους λένε ότι έχουν όγκο και είναι χειρότερα από μένα. Όταν μου είπαν «πρέπει να χειρουργηθείς», λέω «δε γίνεται! Θα μου ανοίξουν το κεφάλι»;”

Και συνέχισε λέγοντας ότι θα χειρουργηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. “Σου ανοίγουν το κεφάλι με κρανιοτομή. Βάζουν ένα navigator το οποίο ψάχνει να βρει που είναι ο όγκος. Δεν έχω ρωτήσει πόσες ώρες διαρκεί το χειρουργείο. Ξέρω ότι θα μείνω μία μέρα στην εντατική για λόγους προληπτικούς. Μετά το χειρουργείο θα είναι λίγο δύσκολη περίοδος».