Το "αντίο" του Ηλία Ψινάκη στη Ζωή Λάσκαρη (φώτο)

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή, σήμερα σε ηλικία 73 ετών. Ανάμεσα στους φίλους που την αποχαιρέτησαν είναι και ο Ηλίας Ψινάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

«Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας… Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε… Ξέρετε εσείς…Να μου τους φιλήσεις όλους… Σ’ ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!»

View this post on Instagram

Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας… Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε… Ξέρετε εσείς…Να μου τους φιλήσεις όλους… Σ' ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!! 👀U🔜❤️

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on