7 πράγματα που σιχαίνονται οι άντρες σε μια γυναίκα

Πολλές φόρες οι γυναίκες ασυναίσθητα ή μη κάνουν πράγματα στο στυλ τους που πολλές φόρες εκνευρίζουν τους άντρες.

Μπορεί οι ίδιες να τα βρίσκουν γοητευτικά και σέξι άλλα στην πραγματικότητα για τους άντρες είναι άκρως αποκρουστικά.

Δείτε ποια είναι τα 7 αυτά εκνευριστικά για τους άντρες πράγματα:

1. Να μιλάτε σαν μωρά

Είναι ωραίο να μιλάτε γλυκά και τρυφερά άλλα όχι σαν μώρα. Τα πολλά ‘νιαουρίσματα’ θυμίζουν μωρό, κάτι το οποίο οι άντρες δεν θέλουν να σκέφτονται όταν σας αγκαλιάζουν.

2. Να ‘λούζεστε΄με αρώματα

Το φυσικό άρωμα είναι το καλύτερο. Είναι εκνευριστικό και ‘ζαλιστικό’ για τους άντρες οι υπερβολικές μυρωδιές. Το υπερβολικό άρωμα κάνει ένα άτομο απλησίαστο όχι ελκυστικό.

3. Duckface

Θέλοντας και μη, τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Υπάρχουν γυναίκες που πέφτουν στην παγίδα του ‘duckface’. Τι σημαίνει αυτό; Πόζες με χείλη που μοιάζουν με αυτά της πάπιας. Πόσο σέξι μπορεί να είναι αυτό;

4. Άβολα παπούτσια

Οι άντρες θέλουν να βλέπουν μια γυναίκα να περπατάει άνετα και με αυτοπεποίθηση. Τα άβολα παπούτσια- συνήθως τα ψηλοτάκουνα- που θέλουν άλλους δυο να σας κρατούν για να μην πέσετε δεν είναι και η καλύτερη εικόνα.

5. Dirty Talk

Όσο να ‘ναι, δεν είναι ωραίο να ανοίγεις το στόμα σου και να νομίζει ο διπλανός σου ότι μιλάει με ‘νταλικέρη’.

Η λεπτότητα είναι πάντα πιο σέξι.

6. Glitter

Δεν είναι όμορφο για έναν άντρα να σας αγκαλιάζει και να σα φιλάει και να καταλήγει μετά να λάμπει περισσότερο από εσάς. Το glitter, όσο εντυπωσιακό και αν είναι, κολλάει παντού και αυτό είναι άσχημο.

7. Ποτό

Το να πίνει μια γυναίκα ουίσκι με πάγο στο πρώτο ραντεβού δεν είναι και το πιο σέξι πράγμα. Τα πιο soft drinks είναι καλύτερα και δεν προκαλούν και μέθη.