Στιλάτοι άντρες: Ποιους κανόνες ακολουθούν;

Αρκετές αντρικές streetstyle εμφανίσεις εύκολα μπορούν να αντικαταστήσουν την μόδα των runways.

Εκεί που σίγουρα, μπορούμε να βρούμε στιλάτους  ανθρώπους  και να αντιγράψουμε κάποια στοιχεία από την εμφάνιση τους και να τα προσαρμόσουμε στο δικό μας ύφος είναι οι δρόμοι της Ιταλίας. Μια απλή βόλτα στα μαγαζιά ή για έναν καφέ στο κέντρο της πόλης είναι το ίδιο με το να ξεφυλλίζεις ένα περιοδικό μόδας και να κοιτάς φωτογραφίες από stylish εμφανίσεις.

Ο αέρας τους, η φινέτσα τους και το ταμπεραμέντο τους είναι αυτά που σου κεντρίζουν την προσοχή και δεν μπορείς να ‘ξεκολλήσεις’ από πάνω τους.

Άντρες που φαίνονται χαλαροί και κομψοί χωρίς να έχουν αφιερώσει ιδιαίτερο χρόνο για την εμφάνιση τους μας αποκαλύπτουν τα μυστικά του απαράμιλλου στυλ τους.

Δείτε την παρακάτω λίστα και υιοθετήστε όσα σας ταιριάζουν!

1. Δείξε τσαλακωμένος

Ακόμα και αν έχεις ξοδέψει αρκετές ώρες μπροστά στο καθρέπτη, έξω δείξε cool. Προσπάθησε να μην είναι όλα στην ΄τρίχα’ πάνω σου. Άφησε λίγο χαλαρό το πουκάμισο, ανοιχτό το σακάκι και τα μαλλιά σου προσπάθησε να είναι επιμελώς ατημέλητα.

1

2. Μονοχρωμίες

Οι μονοχρωμίες στα ρούχα είναι ότι πιο elegant υπάρχει. Δίνει στο look μια συνοχή και μια πιο chic αισθητική που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

2

3. Διαφορετικά μοτίβα

Στην γυναίκεια μόδα αυτό είναι λίγο επίφοβο αλλά  στην αντρική μπορείτε να το επιχειρήσετε πιο εύκολα. Αρκεί να σας αρέσει το εκκεντρικό στυλ. Φορέστε ένα σακάκι με prints ενώ κρατήστε το υπόλοιπο outfit πιο ουδέτερο.

3

4. Fit is everything!

Το κουστούμι που θα επιλέξετε να είναι ‘κομμένο και ραμμένο’ στα μέτρα σας. Κάντε έρευνα αγοράς πριν ψωνίσετε ώστε να βρείτε το σωστό.

4

5. Αίσθηση του χιούμορ

Αίσθηση του χιούμορ στην μόδα, σημαίνει το ακριβώς παρακάτω. Μην παίρνετε τα ρούχα σας τόσο στα σοβαρά.  Τα ρούχα είναι για να μας φτιάχνουν την διάθεση. Αν και ο παρακάτω κυρίος έχει επιλέξει ένα total πουά outfit, με το στυλ που αποπνέει κάνεις δεν μπορεί να τον παρεξηγήσει.

5

6. Be sexy

Σέξι στυλ σημαίνει παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, σοφιστικέ γυαλιά οράσεως και γένι.

6

7. All I need is…

Ένα απλό, λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν είναι αρκετά για μια χαλαρή εμφάνιση.

7

8. Καπέλα

Όπως στις γυναίκες έτσι και στους άντρες- σε μεγαλύτερο βαθμό- αποτελούν το must have αξεσουάρ του φετινού χειμώνα. Επέλεξε το σωστό ανάλογα με το στυλ σου.

8

9. Sneakers

Αν θες φέτος οι εμφανίσεις σου να έχουν στυλ πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου τα sneakers. Φόρεσε τα με τζιν, με κουστούμια, με τα πάντα.!

9

10. Ένα κουστούμι δεν χρειάζεται να είναι κουστούμι.

Παίξε με τα χρώματα και τα μοτίβα όπως ακριβώς οι κύριοι παρακάτω.

10

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός για αυτό το λόγο δεν είναι όλα τα στυλ για όλους. Βρες αυτό που είναι κοντά σε σένα και προσάρμοσε το ανάλογα με την προσωπικότητα σου.