Survivor: Οι μεγάλες αλλαγές-Τι θα γίνει στην επόμενη ασυλία-Οι αντιδράσεις για τον Αγγελόπουλο (βίντεο) 

Με νέα δεδομένα θα συνεχίσουν οι παίκτες από εδώ και πέρα.

Μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη οι ομάδα των διασήμων έχει αποδεκατισθεί, καθώς έμειναν μόνο δυο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρόλα ταύτα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο ότι δεν θα αλλάξει κάτι και θα συνεχίσουν να είναι δυο ομάδες. Έτσι, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μείνει ο μόνος άντρας από τους διασήμους, θα παίζει με όλους τους άντρες αντιπάλους εναλλάξ.

Η Ευρυδίκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Σάρα και όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.

Αν στο επόμενο αγώνισμα της ασυλίας κερδίσουν οι διάσημοι, τότε το παιχνίδι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Αν όμως κερδίσουν οι μαχητές, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ακόμα ένας “διάσημος”, τότε το παιχνίδι στα αγωνίσματα θα γίνει ατομικό.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα Social Media για αυτή την απόφαση της παραγωγής.

Αυτή η περίεργη κίνηση της παραγωγής δεν έμεινε ασχολίαστη από τους πρωινούς τηλεαστέρες.

«Ξαφνικά αλλάζει όλος ο κανονισμός και πρέπει ο Ντάνος να έρθει αντιμέτωπος με 4 άτομα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Συμπληρώνοντας ο συνεργάτης της εκπομπής, Κώστας Τσουρός, ότι «Οι τέσσερις θα πίνουν φραπέ και ο Ντάνος θα αφήνει τα κόκαλά του στο στίβο μάχης!» Επίσης ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «Στο τουρκικό, που ήταν 5 άτομα στη μία ομάδα και 2 στην άλλη το γύρισαν σε ατομικό».  

Ο Θέμης Γεωργαντάς, από την πλευρά του, είπε αυτό που όλοι έχουν στο μυαλό τους: «Τον εξοντώνουν με αυτό που κάνουν»!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Κυριακής και οι απορίες…

Στην ανακοίνωση του ο ΣΚΑΙ για το επεισόδιο της Κυριακής δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Για παράδειγμα, Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο «Διασήμων» στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Ποια είναι η άποψη του «Μαχητών» σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;

Τι θα δούμε την Κυριακή. Δείτε το τρέιλερ: