Μάθημα στυλ από τη Μπριζίτ: Ψήφισε και πανηγύρισε με σικάτα μπλε κομμάτια που έχει ξαναφορέσει

Η πάντα κομψή και στυλάτη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, φορώντας ένα μπλε σύνολο, που δεν πέρασε απαρατήρητο κατά την βραδιά των εκλογών.

apogevma-kyriakis

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν φοράει τα συγκεκριμένα ρούχα.Το παλτό αλλά την μπλούζα που φόρεσε την Κυριακή τα έχουμε ξαναδεί και σε διαφορετικές περιστάσεις.

meta-tin-niki

Συγκεκριμένα, το πανωφόρι με το χρυσό πέτο, που ξεχώρισε, το φόρεσε όταν η είχε «δώσει το παρών» στο show της Luis Vuitton το 2016.

sooou

Την μπλούζα δεν την πρωτοφόρεσε χτες, αλλά στην πρώτη συνεδρίαση του κόμματος του Μακρόν, En Marche, τον Ιούλιο του 2016.

synedriasi-kkommatos

Ο 39χρονος νέος Πρόεδρος της Γαλλίας και πρώην υπουργός Οικονομίας της χώρας και η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγος, Μπριζίτ είναι το νέο πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας, που θα συζητηθεί περισσότερο από τον Νικολά Σαρκοζί και την Κάρλα Μπρούνι ή και τον Φρανσουά Ολάντ και τη Βαλερί Τριερβελέρ.

Xθες ο νέος Γάλλος Πρόεδρος απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του και εκφώνησε την ομιλία του με το πλήθος να τον αποθεώνει. Στο τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του και κάλεσε στην εξέδρα τη σύζυγό του Μπριζίτ τα παιδιά και τα εγγόνια της. Μάλιστα κάποια στιγμή εκείνη του φίλησε το χέρι.

hjk1

hjk2

hjk3

hjk4

Το χρονικό μιας ιστορίας αγάπης

Το love story τους, που απασχολεί όλα τα διεθνή media, ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια: Όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια στο γυμνάσιο «La Providence» κι εκείνος ένας μαθητής.

Το 1993, όταν εκείνος μόλις 15 ετών, μαθητής, έγινε μέλος σε θεατρικό εργαστήριο του σχολείου όπου ήταν υπεύθυνη η Μπριζίτ. Ο Μακρόν ως μαθητής, αφού έπαιξε στην παράσταση της σχολής, φίλησε την καθηγήτρια του, την οποία αποθέωνε το πλήθος. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Η Μπριζίτ, παντρεμένη με τρία παιδιά. Η μεσαία κόρη της μάλιστα ήταν στο ίδιο τμήμα με τον Μακρόν στο θεατρικό εργαστήρι. Όταν οι γονείς του έμαθαν ότι ο γιος τους είχε πάρε – δώσε με την Μπριζίτ, νόμιζαν ότι ενδιαφέρεται για την κόρη της, Λοράνς. Κι όταν ο ίδιος τους αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος με την Μπριζίτ, αντέδρασαν έντονα.

«Η αγάπη ήρθε και τα διέλυσε όλα και με οδήγησε στο διαζύγιο. Ήταν αδύνατο να του αντισταθώ. Οι γονείς μου ήταν ηλικιωμένοι και δεν ήθελα να το ξέρουν. Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας, για μένα είναι κάτι συνηθισμένο από τα παιδικά μου χρόνια. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να προστατεύσω τους δικούς μου ανθρώπους που είχαν αποδεχτεί αυτές τις αλλαγές. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούσαν» είχε πει η Μπριτζίτ σε μία παλιά της συνέντευξη για τη σχέση της με τον Μακρόν.

Τελικά ο Μακρόν παντρεύτηκε την Μπριζίτ το 2007 στην αμμουδερή παραλία της Le Touquet (βόρεια Γαλλία). Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ, καθώς η Μπριζίτ έχει τρία ενήλικα παιδιά, ο Μακρόν έχει αποκτήσει έξι εγγόνια από τα παιδιά της γυναίκας του.