Έτρεχε και δεν έφτανε η Adele πάνω στην σκηνή - Της επιτέθηκαν κουνούπια

Είναι ταλαντούχα, αυθόρμητη και με χιούμορ. Η Adele ξέρει να κάνει τις συναυλίες της ξεχωριστές όχι μόνο με τραγούδια της αλλά και με το αυθεντικό και αυθόρμητο χαρακτήρα της.

Γελά με τη καρδιά της, βρίζει, κλαίει και συγκινείται με λίγα λόγια πρόκειται για έναν  πραγματικό καλλιτέχνη που ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα του.

Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Brisbane της Αυστραλίας.

Μόνο που αυτή τη φορά, το αστείο συμβάν που διασκέδασε το κοινό ήταν εναέριο. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια  δέχτηκε επίθεση από ένα σμήνο από κουνούπια την ώρα που η συναυλία της βρισκόταν σε εξέλιξη.

Και ενώ η Adele μιλούσε ανέμελη στο κοινό, ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πάνω-κάτω στη σκηνή. Η αιτία ήταν ένα αυστραλιανό κουνούπι που προσπαθούσε να της ρουφήξει το αίμα -όπως κάθε κουνούπι, από το οποίο και προσπαθούσε να ξεφύγει. «Ρουφούσε το αίμα μου! Ρουφούσε το αίμα μου!», είπε η τραγουδίστρια στο κοινό, χωρίς ωστόσο να χάσει το χιούμορ της.

Την ώρα που ανακοίνωνε πως δυστυχώς είχε τραυματίσει το ζωύφιο, ένα σμήνος από κουνούπια (τα οποία φαίνονται αχνά στα βίντεο που τράβηξαν οι φαν) την περικύκλωσε, και η Adele άρχισε να ουρλιάζει πως «οι φίλοι του ήρθαν για να το βοηθήσουν» -γελώντας, ταυτόχρονα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το όλο περιστατικό προκάλεσε κύματα γέλιου στο κοινό και έγινε αμέσως viral στα κοινωνικά δίκτυα. Ποτέ δεν απογοητεύεις, Adele.